9.8.2013

Tumps, pomps, viuh. Mitä nämä ovat?

No vauvan liikkeitä! Tunsin ensimmäiset sipaisut alkuviikosta. Ensin luulin niiden olevan vain jotain suolistokuplia, mutta sitten aloin rauhassa kuuntelemaan ja tunnustelemaan ja kyllä!, vauva siellä touhuaa :).

Silloin varsinkin kun rauhoitun paikoilleni, tunnen erilaisia "tumpsahduksia". Voi miten ihanaa! Tänään on ollut rauhallisempaa ja silloin näköjään valtaa epäilyksen pilkahdus. Muutamat ovat hankkineet dopplerin ja sen hankintaa tässä pohdin... Onko teillä kokemuksia dopplerista?

Odotan suuresti  hetkeä eteenpäin, kun alan tuntemaan liikkeitä enemmän ja voin jakaa nämä tuntemukset myös Rakkaani kanssa. Saas nähdä millainen "maalitykki" siellä masussa pyörii :).

Kuva

Nyt saunaan vesipullon kanssa! Iloa iltaan, KK

4 kommenttia:

 1. Doppleri on ollut jostain viikosta 9+ eteenpäin, pakko kuunnella sydänäänet aina välillä, kun on se keskenmenokin takana, niin äänien kuuleminen rauhoittaa. Vaikka ne kuuluvat edelleenkin tosi huonosti syystä tai toisesta :D (14+1)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :)
   Ymmärrän tosi hyvin, että km jälkeen haluaa varmennetta sille, että masussa kaikki kunnossa. Itse nyt vielä pohdin tuon hankkimista, mutta olisihan se mukava "rituaali" kuunnella miehen kanssa yhdessä sydänääniä :)

   Poista
 2. Onnea ensimmäisistä liikkeistä, ne on kyllä jotenkin niin maagisen tuntuisia! <3

  Itse en hankkinut doppleria koska tunnen itseni liian hyvin, olisin saanut hirveän paniikin itselleni jos sykettä ei löytyisikään helposti. Ja niin voi käydä vielä loppuvaiheessakin jos vauva on huonossa asennossa. Itselleni kävi näin neuvolassa viime viikolla (33+) kun vauva oli piilosilla. Onneksi liikkuu paljon ja säännöllisesti niin ei tarvitse olla huolissaan.

  -JJ-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos <3. Aivan ihanaa kuplintaa mahassa :).

   Olen pohdittuani tullut siihen tulokseen, etten todennäköisesti doppleria hanki, sillä en halua sydämentykytystä siitä etten kuule vauvan sykettä. Nyt on vain luotettava siihen, että kaikki on hyvin. Ja toisaalta, eihän se doppler pelastaisi tilannetta, jos jotain sattuisi.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...