6.8.2013

Vauvanhuoneunelmia

En kertakaikkiaan pysty olemaan ihastelematta kauniita vauvanhuoneita, niissä on jotain taianomaista, josta en saa katsettani irti. Näistä kuvista ammennan meidän pienokaiselle kaunista ja rauhallisen turvallista pientä pesää, omaa huonetta joka saa olla välistä mullinmallin ja missä nauru saa uuden tarkoituksen <3. 

Perusväreinä toimii vaaleat sävyt, joita voi sitten helposti maustaa eri sisustuselementeillä. Lapsihan inspiroituu väreistä, joten värejä kyllä tulee, mutta maltillisesti ja kivalla tavalla :). 

Tässä muutama kuva, jotka saa minut hymyilemään ja sydämeni lämpenemään.

Kuva
Kuva
Kuva
Jonkinlainen lipasto on hakusessa, samoin avohyllykkö sekä pieni tuoli. Uskon että olen nämä kaikki jo löytänyt, mutta pidän edelleen silmät auki, jos vaikka jotain vieläkin kivempaa sattuisi kävelemään vastaan :).
Tein kotiimme talvella kuvakollaasin reissuistamme ja ajattelin sellaisen myös vauvanhuoneeseen, eri teemalla vain. Kaunis himmennettävä lamppu on myös hakusessa. Meillä on Kartellin lamppu olohuoneessa, joten saa nähdä saako tämä yksilö toverin vauvanhuoneeseen. Toinen vaihtoehto on Pentikin lamppu, mutta sekin jää päätettäväksi myöhemmin.

Onko teillä muilla vauvan- /taaperonhuone suunnitelmia? Kuulisin niistä mielelläni, inspiraatioita on mukava jakaa!

KK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...