24.8.2013

Pohdintoja onnellisuudesta

Lauantaiaamun pohdintaa. 
Mietin tässä eräänä päivänä, kuinka onnellinen olen. Tuntuu että kaikki se  mitä joskus toivoin hartaasti, olen saanut elämässäni. Rakastava, luotettava ja ihana aviomies, ihania ystäviä jotka todella välittävät, terveys jota arvostan äärimmäisen paljon ja muutenkin kaunis elämä ympärillä. Sen enempää yksityiskohtiin menemättä sanon vain sen, että tieni ei ole ollut helppo. Päinvastoin. On ollut aamuja, päiviä ja viikkojakin jolloin on tuntunut todella pahalta. Sitten päätin vaihta elämän suuntaa, tein suuret muutokset elämässäni. Tämän johdosta löysin kuin sattuman kaupalta miehen, jota kutsun aviomiehekseni ja löysin myös sisäisen rauhan kautta onnellisuuden. Toki välillä on huonoja päiviä mutten anna sen vaikuttaa kokonaisuuteen. Uskon todella voimakkaasti positiivisten ajatusten voimaan ja siihen, että positiivisuus tuo positiivisuutta ja negatiivisuus negatiivisuutta. 
Kannustan kaikkia, joilla on elämän suunta hukassa tai ei ole tyytyväinen johonkin palapelin palaseen päästämään irti ja rakentamaan alusta. Ikinä ei ole liian myöhäistä :). 
Tässä muutama kaunis ajatus onnellisuudesta. Onnellista päivää kaikille!

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

3 kommenttia:

 1. Löysin blogisi toissa päivänä, kun etsin mielipiteitä Graviditaksesta ja halusin vain kiittää tästä positiivisuuden määrästä, jota jaat! Itsellä siis hoidot nyt alkamassa ihan pienesti vasta, mutta koska suhteellisen avoin ihminen olen ystävä-/lähipiirissäni, olen ehtinyt hoidoista useammalle läheiselleni kertomaan. Minua on hämmästyttänyt kuinka negatiivisiakin kommentteja/pelotteluja olen osalta saanut hoitoihin liittyen ja jo nyt välillä tuntuu, että minua "valmennetaan" keskenmenoihin ja lukuisiin epäonnistumisiin ja pettymyksiin. Uskon, että tuleva matka on täynnä tunteita niin iloja, jännitystä kuin pettymyksiä(/suruakin), mutta päälimmäisenä ajatuksena on positiivisuus ja usko siihen, että kyllä tämä onnistuu, lopulta ainakin. Tietysti olen enemmän kuullut positiivisia asioita ja tsemppausta tulevaan, mutta välillä olen ollut hämilläni siitä, mitä minun nyt pitäisi tunteakaan.

  Mutta siis kiitos sinulle, allekirjoitan tämän kirjoituksesi täysin! Onnea loppuodotukseen, toivottavasti täältä tullaan pian perässä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan ja kiitos kauniista sanoistasi! On ihanaa kuulla, että olet saanut voimaa kirjoituksistani. Ihmisillä on monesti enemmän negatiiviset kuin positiiviset ensitunnelmat ko. hoidoista. Toisaalta se on ymmärrettävää, jos he eivät ole itse käyneet läpi tällaista prosessia. Esimerkiksi hormonihoidot olivat itselleni ihan iisijuttu, mutta toisille joilla on esim. neulakammo voi tilanne olla ihan toinen. Puolitoista-kaksiviikkoa on kuitenkin lyhyt aika, sehän nyt menee vaikka päälläseisoen, eikö niin :)? Meillä meni todella hyvin kaikki ja olen todella kiitollinen Graviditaksen henkilökunnalle. Siellä on ihana tunnelma, he muistavat sinut nimeltä ja ovat ammattitaitonsa lisäksi erittäin positiivisia. Toki toisille tie voi olla hieman pidempi kuin toisille, mutta tutkimustulokset ovat osoitus loistavista hoitotuloksista. Jätä nuo keskenmenokommentit, pettymykset ja epäonnistumiset omaan arvoonsa ja nauti matkastasi. Muista pitää positiivinen mieli ja muista myös elää hoitojen aikana. Itse olin reissussa Amsterdamissa ja touhusin muutenkin sitä ja tätä, tapasin ystäviäni mutten puhunut hoidoista juuri mitään kuin parin ystäväni kanssa, jotka ymmärsivät tilanteen. Matka on jännittävä ja huoli ja epävarmuus on välillä läsnä, mutta se on ihan normaalia. Ihmisiähän tässä ollaan eikä mitään koneita. Positiivisia ajatuksia, unelmointia ja nauttimista kokemuksesta. Monesti sitä on vahvempi kuin kuvitteleekaan. Tulet saamaan todella hyvää tukea Graviditaksesta, joten soita sinne aina kun tuntuu pahalta, epätoivo nostaa liikaa päätään tai muuten vain tulee kysymyksiä mieleen.

   Tsemppiä tiellesi ja käyhän kertomassa välillä kuulumisiasi. Sähköpostiosoitteen löydät sivuni yläreunasta :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...