27.8.2013

Kotikonnuilla kävelyllä

Suomessa on monia kauniita kaupunkeja ja paikkoja. Vaikken ole syntynyt pääkaupunkiseudulla ja syntymäkaupunkini on minulle erittäin rakas, en voisi kuvitellakaan muuttavani ko. kaupunkiin takaisin. Myös muualle Suomeen muuttaminen tapahtuisi pitkin hampain. 

Rakastan merta, siinä on jotain mystistä. Vuodenajat tuovat oman vivahduksensa meren voimaan ja kauneuteen. Talvella on mahtavaa kävellä/hiihtää jäällä, keväällä nauttia jäiden lähdöstä ja odottaa kimmeltävää aallokkoa, syksyllä taas meren voima kumpuaa myrskynä ja vahvoina aaltoina. Ah! Meri tai vesi yleensä on myös pelottavaa ja en koskaan ole ollut mikään vesipeto. Eli voin käydä pulahtamassa meressä / vedessä, mutta mielummin nautin sen välkkeestä aurinkotuolista käsin :).

Kävin tänään kävelyllä merenrannalla ystävän kanssa. Asumme ihastuttavan ja pitkän rantaraitin läheisyydessä, joka on niin kävelijöiden, juoksijoiden kuin pyöräilijöiden suosiossa. Ja hei, elokuun loppu ja lämmintä oli 25 astetta! Wautsiwau! Kyllä tämä kesä on suosinut meitä kaikkia! 

iPhone kulkee mukana näppärästi, mutta laatu ei päätä huimaa....
Ja mistä toi kurttunaama tuli ja mihin se hymy jäi? Arska häikäisi ;)


Onko teillä suosikkipaikkoja kotikonnuillanne?
Nyt syömään, NÄLKÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...