13.8.2013

Sneakers! Uudet menopelit!

Pitkän etsinnän ja värimetsästyksen jälkeen päädyin Niken juoksutossuihin, vaikken juoksuaskelia ennen ensi kevättä/kesää kovin otakaan. Oli muuten tarjoukset kohdallaan, näitäkin koristi -50% punalappunen. Entiset Reebokin tossut olivat parhaimmat päivänsä nähneet ja halusin tennarit, jotka voisin tarvittaessa yhdistää farkkujen kanssa.

Väri ei heti kolahtanut nämä nähtyäni, mutta kun sain molemmat tossut jalkaan, oli ostopäätös tehty. Kivannäköiset, kivantuntuiset ja kyllä tuo värikin alkoi miellyttämään. Olin nimittäin saanut päähänpinttymän sinisistä tossuista, mutta nämä  mustat, kivoilla yksityiskohdilla varustetut saivat mieleni muuttumaan (ja se tosiasia, että tarvitsin nämä todella).

Huomasin pohjassa olevan "Niken" sensorin (naurakaa vaan, jos se ei ole sellainen... ja jos nimikin meni väärin, hahahaha), jolla voi kait mitata jotain. Kait, jotain, enmäävaantiedämitä. Eli jos siellä ruudun takana on joku, jolla on vastaava pohjassa, niin ilomielin otan vinkit vastaan. Toki ystävämme Google pystyy myös avartamaan asiaa, mutta kun ei ole tämän päivän juttu, niin kysympä teiltä :).
Me like a lot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...