14.8.2013

High heels On!

Korkkarit jalassa, osa kupolista poissa. No hei, ei se haittaa :D!
Väli PS. Testailin samalla syväkontrastia photarilla, joten värit hieman vaihtelevat kuvissa.

Sen enempää selittelemättä, laitoin pitkästä aikaa korkkarit jalkaan (jotenkin sitä vaan nauttii ballerinojen helppoudesta), vaikka rakastan korkokenkiä! Eräässä työpaikassani kollegani olivat jopa kummissaan, kun minulla oli jalassa korottomat saappaat :o.

Bleiserini on muuten ALE -rekkilöytöjä. Pidän kovasti tuosta hempeän sinisestä sävystä. Menee niin tummien kuin vaaleiden farkkujen kanssa, very bueno!Kyllä ne korkkarit vaan saavat raskaana olevan sädehtimään entistä enemmän. Minun mielestäni.
KOP, KOP ruudun taa; mitäs te olette mieltä?

3 kommenttia:

 1. Minä myös kuulun korkkareiden rakastajiin ja työpaikalla on myös ihmetelty minun matalia kenkiä. :)

  Alkuraskaudessa otin vähän iisimmin korkkareilla koska oli niin liukasta, keskiraskaudessa kopottelinkin sitten normaaliin tapaan ja nyt loppuraskaudessa olen joutunut pysyvästi ballerina/sandaali/lenkkari-linjalle. Testasin pari viikkoa sitten korkkareita muutaman tunnin ja turvotus ja särky olivat kyllä aikamoista.

  Odotan innolla kun saan taas omat normaalit jalkani takaisin ja niihin nätit korot, lähden vaikka vaunulenkillekin niin. :)

  Nyt siis kannattaa vielä nauttia koroista kun mahtuvat jalkaan!

  -JJ-

  VastaaPoista
 2. Täytyy kyllä myöntää, että korkkareiden jälkeen oli mahtava fiilis vetää balsut taas jalkaan :D. Onneksi ulkokorkkariaika alkaa olemaan kohta ohi ja voin puhdistaa ne odottamaan ensi kevättä ja kesää. Minäkin aion kopistella koroilla vaunuja työnnellen. Ainakin välistä. Kävin sovittamassa muutamia kauniita yksilöitä tänään ja lestit tuntuivat niin taivaallisilta, että pakkohan se on yksi uusi pari ostaa ensi kesää silmälläpitäen :). Teenkin oman postauksensa niistä, sillä mulla on totaalinen väriongelma..heheheh.

  VastaaPoista
 3. Onneksi en pysty enää testailemaan kenkiä, muuten minunkin varastoni olisi kertynyt monella parilla. Ja siellä kevättä odottaa jo kaksi paria käyttämättömiä ihania korkkareita. :)

  -JJ-

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...