10.8.2013

(Hallittu)Kaaos

"En voi lähteä kauppaan, mulla EI kertakaikkiaan ole mitään päällepantavaa!" Tämän lauseen Mieheni kuuli ennen ostoksille lähtöÄMME. -ÄMME, nimenomaan, sillä löysin kuin löysinkin edes jollain lailla hyväntuntuisen asukokonaisuuden. Ongelma tulee vastaan farkkujen kohdalla. Hankkimaani Belly Beltiä en vielä juurikaan ole käyttänyt, sillä farkut ovat tähän asti menneet jalkaan. Tänään siis nettikaupoille (voih, pitääkö shopata?, heheheh) hankkimaan ainakin yhdet farkut. Ajattelin selata muutamia äitiysblogeja ja ottaa virikkeitä syksy- ja talvivaatetuksesta. Moni on käyttänyt leggareita, mutta ne eivät ole aiemmin olleet oma juttuni. Ne kyllä näyttävät ihan mukavilta saappaiden ja neuletakkien ja/tai -mekkojen kanssa, joten eiköhän ne ole tämänpäiväisellä ostoslistallani :).

Sängyllämme vallitsi kaaos ennen ostoksille lähtöämme... Paitoja siellä, housuja täällä, maxihame rutussa, haaremhousut mytyssä, pari vyötä ja toppia kaiken kukkurana. Ei näin.... Päätin, että nyt on aika pakata osa vaatteista odottamaan ensi kevättä / kesää ja keskityttävä niihin vaatekappaleisiin, jotka sopivat raskaana olevan muotoihin.

Tällä asulla mentiin tänään ja hyvinhän tuo kauppareissu sujui. Korkkarit vaihtuivat sandaaleihin.
Pönötys-ja häslinkikuva. Että näin :).
Ja niin me pääsimme ostoksille. Löysin muuten vihdoin uudet lenkkarit, kun mun superrakkaista neonkeltaisista Reebokeista pilkistää kohta koko pottuvarvas.. :( & :).

Ei muuta kuin nettishoppailemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...