9.8.2013

Stokke Tripp Trapp

Ai maltillista hankintaa? Yeah, right ;)

Toinen hankintamme on tehty ja otsikkokin sen kertonee. Meille kotiutui Stokken Tripp Trapp värinään summanruskea, joka sopii erinomaisesti keittiömme sisustukseen.

Hankimme Tripp Trappin aikalailla samojen hyvien puolien vuoksi kuin Sleepinkin eli tuolin käyttöikä ja sen muunneltavuus olivat valintamme kärki. Tämä tuolihan menee periaatteessa vauvasta vaariin. Väriskaala on varsin mittava, joten uskon että jokainen tuolia hamuava löytää sieltä oman mielivärinsä.

Kuva
Tripp Trappiin pystyy hankkimaan lisätarvikkeina mm. new born setin, joka on myös meidän hankintalistalla (saas nähdä milloin kotiutan tämän... huomenna vaiko VASTA ensi viikolla, heheheh). New Born Setin ansiosta voi pienokainen seurustella kanssamme niin aamiais- kuin illallispöydässä (joo, joo mitä mä kuvittelen??) ja kun sosesotkumaailma urkenee, ei äidin ja isin selkä ole lattialla istumisesta kipeä. Näppärä kapistus, eikö?

Kuva

Kuva

Kun bebe tästä kasvaa, on aika siirtyä itse tuoliin istumaan ja nauttimaan ruokahetkistä. Tässä auttaa baby set, jossa pienokaisen on turvallista istua tukevan selkä- ja etuosan ansiosta. Pehmuketyynyjä on saatavilla ties vaikka minkänäköistä!

Kuva
Ja kun pöytään tulee ajanmittaan iskuja niin haarukoista kuin muista pöydän turmiota tuottavista esineistä, on Stokken Table top erittäin tervetullut kapistus! Tablettiin pystyy vaihtamaan kuvia, jolloin ruokailuhetkistä tulee hauskoja. Mikäs sen mukavampaa kuin laskeskella apinoita, mittiä mitä virtahepo pohdiskelee, laskea kuinka monta punaista tai sinistä autoa tiellä kulkee tai harjoitella numeroita ja / tai kirjaimia.
Kuva

Näitä on meidän listallamme, ehkei baby settiä ja tablettia ihan heti, mutta kohta kuitenkin. Hätähousu täällä moi! :)

Oletteko te innostuneet yhtäpaljon näistä Stokken tuotteista kuin minä? Onko teillä tuotteita / merkkiä, jotka ovat ylitse muiden?

KK2 kommenttia:

 1. Jotkut Stokken ihanuudet on tehnyt vaikutuksen, toisia taas pidän liian arvokkaina tarpeeseen/käyttöön nähden. Tripp Trapp on ihan mainio minusta ja kannattaa hankkia uutena, niin kestää oikeasti hyvänä useamman vuoden. Meidän valkoista tuolia on nyt käytetty kummitytön ja muiden lasten vieraillessa ja huomasimme, että esimerkiksi housujen takataskuissa olevat napit naarmuttavat tuolin pintaa :/ Että saa olla tarkkana sitten kun tuolia käytetään ilman mitään istuinta. Hankimme myös tuon Newborn Baby Setin, mikä on minusta mahtava keksintö. Toiveena myös, että saadaan vauva mukaan ruokailuhetkiin - aika näyttää onnistuuko oikeasti :) Stokken pinniksetkin vaikuttaa laadukkailta, mutta heidän vaunuihin ja hoitolaukkuihin en ole esim viehättynyt. Mutta makukysymyksiähän nämä. Tätä taas olen kuullut kehuttavan ja olevan yksi myydyimmistä ammeista, http://www.vaunuaitta.fi/flexi-bath-kokoontaitettava-amme-p-1527.html, itse olin jo hankkinut toisen ennen kuin tämä tuli vastaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi samaa mieltä Stokken toisien tuotteiden arvokkuudesta. Harkitsimme Sleepin ostamista, mutta ystäväpariskuntien kehujen ja pitkäaikaiskäytön vuoksi hankimme senkin. Saimme nimittäin täysin uudenveroisen käytetyn sängyn erittäin hyvään hintaan :). Kerropa sitten kokemuksia tuosta Baby Setistä. Moni on sitä kehunut ja ajattelin sen helpottavan soseaikaa.

   Luin muuten blogistasi Buffaloista ja ne tulee myös meille, eli kunhan pääset testailemaan, niin otan ilomielin kokemuksia vastaan. Tilataan ne Hollannista suoraan.

   Kiitos tuosta ammevinkistä, olenkin kuullut pelkkää hyvää ammeen näppäryydestä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...