3.8.2013

Stokke Sleepi

Yksi tärkeimmistä hankinnoista on nyt JO tehty, nimittäin Stokken Sleepi kotiutui meille. Haluamme tehdä hankintoja pikkuhiljaa ja sängystä oli hyvä aloittaa.

Kuten moni muukin, päädyimme Stokken Sleepiin sen pitkäaikaisen käyttömahdollisuuden ja muutamien meille tärkeiden seikkojen vuoksi. Eritoten pitkäaikainen käyttömahdollisuus teki ostopäätöksestämme helppoa. Ystäviemme 3,5 vuotias nukkuu vielä täysillä tässä sängyssä ja on tyytyväinen. Sänkyhän menisi varmasti 10 -vuotiaallakin, mutta eiköhän nuorisosängyn aika koita jossain vaiheessa :). Ja jos meitä siunataan vielä toisella pienokaisella, menee sänky myös hänellä. Mutta ei mennä asioiden edelle, esikoinen on vasta on the way ;).

Kuva
Meille kotiutui juurikin tuo tumman värinen sänky. Vauvan huoneen värimaailmaksi tulee niin vaaleaa kuin tummaa sopivassa suhteessa. Värejä pystyy sitten tuomaan lisää erilaisilla sisustuselementeillä.
Minua viehättää kovasti ajatus siitä, että voin kuljettaa pyörillä liikuteltavaa sänkyä ympäri asuntoamme ja kun vauva kasvaa taaperoksi, voi pohjaa laskea alaspäin jottei pikku apina pääse kömpimään itse pois ja satuttaakseen itseään. Taaperon kasvaessa ja kehittyessä voi sängystä nappasta pois etuosan, jolloin lapsi pääsee itse sänkyyn ja pois sieltä. Näppärää! Ja kun pyöriä ei enää tarvitse, saa nekin tarvittaessa irroitettua.

Emme hankkineet sänkyyn minikittiä sen lyhyen käyttöiän vuoksi. Ystäväni kertoi, että hän oli ostanut äitiyspakkauksen suojaksi pupujussikat reunapehmusteen ja sopivan patjan ja nukuttanut vauvan muutamana ensiviikkona tähän laatikkoon, jonka oli asettanut sleepin sisään. Toimi hyvin ja oli kivannäköinenkin!

Kuva
Sänkyyn saa hankittua lisäksi verhopidikkeen, uudintangon, mutta sitä emme vielä hankkineet. Kuvissa se kyllä näyttää erittäin kauniilta, varsinkin tuossa alemassa kuvassa missä tytöt leikkivät.

Kuva

Kuva
Nyt meillä on siis hankittuna sänky, joka toimii vauvantavaravarastonakin erittäin hyvin, suosittelen ;).

Oletteko te muut tehneet millaisia hankintoja? 

KKEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...