10.8.2013

Kahvihetkien iloa ~ Nespresso

Kahvikissa jo vuodesta... No ei ihan jussi ja kirves, mutta kyllä historian havinaa on siinä luvussa jo havaittavissa..:)

Olen saanut nauttia Nespresson "nappuloista" jo kolmen vuoden ajan ja ajattelin tehdä postauksen tästä erinomaisesta laitteesta, joka tuo päiviin hieman sitä Arjen Luxusta. Ostimme oman laitteemme Amsterdamista, sillä siihen aikaan näitä ei vielä juurikaan ollut Suomessa saatavilla. Kapseleita tuomme edelleenkin tuosta tulppaanien ja puukenkien luvatusta maasta.

Tässä vaiheessa vinkkaan teitä ankkuroimaan itsenne hetkeksi Nespresson -sivuille ja vilkaisemassa mm. upeita kahvireseptejä. Ah, voin tuntea ihmisvilinän Napolin kaduilla tai tuoksun Triesten satamassa! Muotoilusta, kapselien kierrätyksestä, resepteistä, koneen valinnasta ja paljon muusta voitte lukea enemmän heidän sivuiltaan.

Meidän laitteessamme voi valita kaksi kuppikokoa eli pienempi espressolle tai siitä tehdylle maitokahville ja toinen koko ns. normaalikahville. Keittimessämme on myös vaahdotusmahdollisuus, joka joko pitää maidon kylmänä tai sitten lämmittää sen valmiiksi. En ole nähnyt malliamme Suomessa kaupan hyllyillä enkä myöskään löytänyt sitä Nespresson sivuilta, eli mene ja tiedä onko kyseessä vanhentunut malli vaiko Hollanti-edition? Olemme olleet todella tyytyväisiä keittimeemme ja varsinkin Mieheni, joka pitää kovasti espressosta, nauttii kupillisen jopa useammin kuin minä :).


Kapseleita löytyy monen vahvuisia eri makunystyröille ja käyttötarkoitukseen.

Kapseli laitteeseen ja hetken odottelu...Joskus surautan kahvini vaahdon Ikeasta ostetulla "vatkaimella". Pieni härveli toimii loistavasti, jos en jostain syystä hyödynnä laitteen omaa vaahdotinta.
Ja sitten ei muuta kuin nauttimaan!


Arjen pieniä iloja...kahvi ja suklaa. Toimii aina :)!
Jos aikaa ja mielenkiintoa löytyy, niin tässä vielä pätkä meidän laitteestamme ja laten valmistuksesta.


Kahvitellaan ja nautitaan!

Iloa päivään, KK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...