5.8.2013

Pikavisiitti Tallinnaan, kauneushoitojen lumoissa

Kävimme Tallinnassa ystäväpariskuntamme kanssa. Miehet pelasivat golfia ja me naiset kävimme kauneushoidoissa, vietimme aikaa kuntoille ja nautimme olostamme. Iltaisin suuntasimme yhdessä illalliselle ja nukkumassa olimme jo hyvissä ajoin. Rentouttava miniloma lomalla :)

Ensimmäisenä päivänä kävimme mani- ja pedikyyreissä. Voin todella lämpimästi suositella Beauty Art -kauneussalonkia, joka sijaitsee ihan Stockan lähellä, Hotelli Radisson Blu Olumpian yhteydessä, 1 kerroksessa.

Kuva
Kuva
Henkilökunta puhui hyvää Suomea ja tilatkin olivat mukavanoloiset. Palvelu oli hyvää ja sain ihanat kynnet ja pehmeät jalat, me like :)


Toisena päivänä suuntasimme Mariness Kauneushoitolaan, joka sijaitsee myös Stockan läheisyydessä, Reval Park -hotellissa. Otin paketin johon kuului yläselän hieronta, kokovartalokuorinta ja kasvhoito kulmien siistinnällä ja värjäyksellä. Kaksi ja puoli tuntia meni nopeasti ja olo oli sen jälkeen aivan mahtava!


Olo oli kuin uudestisyntyneellä näiden hoitojen jälkeen. Suunnittelemme ystävättäreni kanssa uusintavisiittiä syyskuulle. Nyt varsinkin raskaana ollessani, minusta on mukavaa että iho tuntuu pehmeältä ja kimmoisalta. Kukapa sitä nyt ei toivoisi, eh? :)

KK

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkeistä, nämä tuli tarpeeseen syyskuista Tallinnan reissua silmällä pitäen :) Osaisitko vielä suositella jotakin hyvää ja tasokasta ravintolaa Tallinassa?

  Täytyy vielä lisätä, että päivittäin käyn lukemassa blogiasi mutta laiskasti tulee kommentoitua. Ihana blogi sinulla! Ja vielä mielenkiintoisemmaksi sen tekee, että samassa elämän tilanteessa elellään :)

  Tiina ja pieni rv 11

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tiina sanoistasi, kivaa että kommentoit <3. Hauskaa, että olet lähes samoilla viikoilla :).

  Nuo molemmat mainitsemani kauneushoitolat tarjosivat juurikin sen mitä etsimme, eli hintalaatu oli todella hyvä. Yövyimme Swiss-hotellissa (jota muuten suosittelen teillekin sijainnin ja palvelun vuoksi)ja siellä on aivan todella ihana SPA-osasto. Käypä kurkistamassa: http://www.purovel.com/en/tallinn.asp ja http://www.purovel.com/en/tallinn_spa_othertreatment.asp
  Siellä olisi ollut hyvä paketti kohtuuhintaan (Day Spa Package for Ladies, 110 e), mutta emme saaneet vapaita aikoja enää :(. Eli kannattaa varata ajoissa. Hotellissa on vieraille mm. kuntosali, mukavat saunatilat (steam room and panorama view sauna) sekä uima-allas lepotuoleineen.

  Vaikkette yöpyisi Swississä, kannattaa silti käydä tsekkaamassa heidän Horistont-bar, josta avautui hienot näkymät ja drinkkilista (myös alkoholittomia) oli varsin kattava :).

  Sitten tuohon ruokapuoleen. Ensimmäisenä iltana poikkesimme Deja Vu -nimisessä ravintolassa. Lista oli erittäin kattavaja paikka sijaitsi oli lokaatioltaan hyvä. http://www.dejavu.ee/. Toisen illan ravintolan löysimme tältä listalta: http://www.flavoursofestonia.com/eng/restaurants/year-2013#2013
  Listalla siis Viron 50 parasta ravintolaa. Kävimme Cru -nimisessä ravintolassa ja voin suositella sitä lämmöllä. Lista oli pikemminkin lyhyt kuin pitkä, mutta olivat todellakin panostaneet ruokaan ja se oli erinomaista. Tullaan varmasti menemään toisekin!

  Toivottavasti näistä vinkeistä oli hyötyä teidän Tallinnan matkalle :)

  VastaaPoista
 3. Iso kiitos vinkeistäsi! Ja itseasiassa olemme juurikin majoittumassa Swissotelliin. Täytyykin tsekata vielä heidän oma Day Spa tarjontansa.

  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, jos/kun näistä on apua :). Swiss on loistava valinta, aamupalakin oli varsin kattava (kävimme toisena aamuna syömässä siellä ja toisena aamuna kauppakeskuksen kahvilassa).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...