23.8.2013

Red and Blue, päivänasua

Testasin uusia, punaisia kenkiäni ensimmäistä kertaa aika haasteellisena päivänä. Haasteellisella tarkoitan paikasta toiseen juoksemista, asioiden hoitoa. Kaikkihan me tiedämme ettei uusia kenkiä kannata sisäänajaa monen tunnin kävelyllä. Poikkeus sääntöön ja kyllä kannatti, sillä kengät olivat jalassa juuri niin hyvät kuin myyjä kehui. Neljä ja puoli tuntia reissuun meni ja jalat selvisivät. Myönnettäköön, että viimeisessä asiointipaikassa ajattelin kuinka ihanaa päästä kotisohvalle ja heittää jalat ylös :). Olen erittän tyytyväinen lestiin ja korkoon. 

Aiheesta toiseen. Päätin laittaa sinisen paidan päälle ja en kyllä edes ajatellut sen menevän kiinni, mutta kuvat kertokoon enemmän kuin sanat; aika mukavastihan tuo kirraa tuosta edestä. Hmmm... taitaa mennä niiden monien muiden vaatekappaleiden kanssa säilytykseen odottamaan parempia aikoja ;). Nyt kun katsoo tarkemmin, niin hyvä ettei tuo nappi irronnut... hahahah! 

Mites teillä ruudun toisellapuolen, onko äitiysvaatteita jo hankittu?


Iloa päivään! KK

6 kommenttia:

 1. Alkuaika keskiraskauteen asti meni normipaidoilla (rajoitetumpi valikoima tosin) ja yksillä äitiysfarkuilla. Puolivälin jälkeen hankin muutaman äitiyspaidan, pari mekkoa ja pari alaosaa. Edelleen pidän myös normaaleja toppeja, tosin pitää olla aika pitkiä. Myös kesämekoista muutama malli on mennyt ihan loppuun asti. Aika rajoitettua tämä pukeutuminen on kyllä jo loppuvaiheessa mutta itselleni oli jotenkin todella vaikeaa löytää nättejä yläosia.

  Tuon paidan nappien lähes sinkoilun allekirjoitan kyllä hyvin, jossain vaiheessa juuri rintamus paisui uusiin mittoihin, mahasta olisi vielä jopa voinut mennä. :) Nuo punaiset korot on kyllä ihanat!

  -JJ- 36+5

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistäsi JJ. Ostin Ginalta pari pidempää toppia, sillä masu vilkkuin välillä normi toppien alta, jos ei muistanut vetää paitaa alaspäin ;). Hankin tuossa parit mammafarkut, mutta uskon että pärjään muutamilla omillani aika pitkälle. Leggarit vaan kovaan käyttöön :).

   Korot ovat aivan mahtavat! Tänään juhlimaan hieman ystävän synttäreitä, joten punaiset jalkaan ja menoksi :)

   Poista
 2. Oisko jotain vinkkejä mistä lähteä farkkuja ja muita housuja ostamaan? Maha sen verran jo kasvanut, että tavallisissa omissa housuissa joutuu pitämään nappia auki. Mitään äitiysvaatteita en ole vielä ollenkaan katsellut, mutta nyt "joutuu" ostoksille!

  Ihanat nuo kengät!

  V-M 15+0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen katsomaan esim. Stockmannilta Mamalicious-farkkuja, ne ovat ihan kohtuuhintaisia. Usein voi löytää myös tarjouksessa. Toinen on Esprit, hinnakkaampia mutta esim. nettikaupan kautta löytyy hyviä tarjouksia. H&Mn housuja en suosittele, niissä on todella lyhyt "mahakangas" ja isomman mahan kanssa todella epämukavat. Ostin sieltä yhdet tarjoussortsit enkä ole tuosta syystä kauheasti pitänyt.

   -JJ-

   Poista
  2. Itse hankin juurikin nuo Mamalicious-farkut ja hyvät tuntuvat olevan. Eli voin minäkin suositella, tosin toistaiseksi vain kokeilun perusteella :)

   Poista
 3. Kiitos vinkeistä, kävin tänään ostamassa Mamalicious-farkut. Aivan ihanan tuntuiset jalassa! Samalla alerekiltä lähti mukaan ihana farkkumekko, jonka syövereihin maha mahtuu kivuttomasti :)

  V-M

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...