27.6.2013

Raskausviikko 10 ja alkava viikko 11

Raskausviikko 10 alkaa olemaan takanapäin, huomenna alkaa rv 11. Huonovointisuus on kaikonnut (kopkop), mutta uupumus painaa välistä kovastikin. Varsinkin, jos ruokailuvälit ovat epäsäännölliset.

Juon vettä normaalisti sen 2-3 litraa päivässä, mutta nyt tuntuu että vesimäärä vain kasvaa, sillä minua janottaa jatkuvasti. Vesipullo kulkeekin laukussa mukana ja on yöllä seuranani yöpöydällä. Joka taas tekee sen, että ravaan vessassa muutaman kerran yössä. Hmpf.
Kuva lainattu täältä
Eilen illalla vihloi vatsaa oikein kunnolla. Varsinkin sohvalta ylösnoustessani, piti hetken aikaa olla paikallaan ja odottaa kivun menevän ohi. Tietenkin heti googletin asiasta, ja täysin normaaliahan se on, koska kohtu venyy ja liikkuu. Mulla vihlomiseen vaikuttaa varmastikin myös joulukuussa tehty laparoskopia ja siitä aiheutuneet kiinnikkeet.

Kuva lainattu täältä
Vatsan voi jo joissain vaatteissa huomata ja Mies sanoikin eilen, että jokohan olisi aika alkaa ottamaan viikottaiset masukuvat. No kyllä vaan :). Kuvia katsellessani olen laittanut merkille kuinka eri kokoisia masuja naisilla on samoilla viikoilla. Tähän kait vaikuttaa se mihin päin kohtu on kallellaan.

Mulla vatsa on jotakuinkin tällainen, varsinkin iltaisin :). Paino ei ole noussut juuri yhtään vielä ja hyvä niin!

Kuva lainattu täältä
Varasin itselleni ultra-ajan eilen ja sain sen tällepäivälle. Siis ihan vain oman mielenrauhani vuoksi, sillä np-ultra on "vasta" reilun kahden viikon kuluttua enkä halua palloitella "onkohan kaikki ok" -kysymyksillä ensi viikolla, kun Mies aloittaa loman ja lähdemme golfaamaan. Menen Femedaan, lääkärinä Nils-Erik Backas. Kirjoitan uuden postauksen käynnistäni ja tuloksista :)

Millaisia oireita teillä on ollut? Onko masu näkynyt milloin?

Xoxo KK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...