23.6.2013

Hankintoja: Belly Belt

Olen muutamastakin blogista lukenut tästä uskomattoman kekseliäästä tuotteesta nimeltään Belly Belt / Baby Belt. Muutama sivuklikkaisu netin syövereissä ja tuote on matkalla minulle. Vaikkakin olen vasta ensimmäisen kolmanneksen loppusuoralla, on vatsanturvotus päivästä riippuen välillä niinkin tuntuvaa, ettei farkkuja ole mukava pitää jalassa. Kävin tsekkaamassa äitiyspöksyjä ja samalla bongasin tämän tuotteen, joka mahdollistaa lempihousujen tai -hameiden pitämisen ihan raskauden loppusuoralle.

Erilaisten viritysten sijaan valitsin erittäin mieeluusti Belly Beltin.

Kuva lainattu täältä
Tilasin Kärkkäisen nettikaupasta omani hintaan 13.90 + muutaman euron postikulut ja nyt odotan innolla pakettiani saapuvaksi. Pakkaus sisältää kolme eri väristä kangasta ja kaksi eriväristä nappi- ja hakasvyötettä.  Tuote tosin edellyttää pitkien toppipaitiste pitämisen, sillä kyllähän se näkyy jos vetskari sohottaa auki, vaikkakin siellä olisi "läppä takana" suojaamassa... :D

Kuva lainattu täältä
Onko teillä ollut tuotetta käytössä? Jos on, niin mitä olette siitä mieltä? 

Xoxo KK

3 kommenttia:

  1. Ei ole tuollaista, mutta mahatuubi löytyy :) Tuo voisi olla ihan kätevä. Pitääpä joskus katsoa kun Kärkkäisellä tulee välillä käytyä. Onko sulla muuten mitään kohdun kasvukipuja/mahatuntemuksia? täällä 7+2 ja mitään ei ole tuntunut missään vaiheessa, mikä vähän huolestuttaa..

    VastaaPoista
  2. Eihän niitä tuntemuksia kaikille tulekaan. Itsellä oli kyllä aika vahvojakin vatsakipuja. Nyt ne ovat hellittäneet, mutta välillä vihloo edelleen. Muutama ystäväni selvisi ilman minkäänlaisia kipuja, joten huoli pois :). Oletko käynty alkuraskauden ultrassa?

    VastaaPoista
  3. Tänään tuli käytyä, ja uskomatonta että tyypillä joka on noin 14mm oli sydämen syke :D Käsittämätöntä. Päivä kerrallaan vain ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...