29.6.2013

ALE -löydöt hempeissä väreissä jatkuu

Taannoiselta kaupunkireissulta matkaani tarttui printtifarkut kukkaiskuosilla ja "harem-tyyliset" housut (vai millä näitä nimittäisi), hempeissä väreissä nekin. Mietin sovituskopissa piiiitkään näitä haremhousuja, sillä ne eivät olleet suosikkilistallani, mutta ystävällisen myyjän tsemppauksen vuoksi, kipitin housut kainalossa kassan suuntaan. Ja voih, miten tyytyväinen olenkaan hankinnoistani! Nytkin istun harem-löpö-housut jalassa ja nautin olosta. Olivat varmasti erittäin hyvä ostos varsinkin vatsan kasvaessa.

Kokeilin printtifarkkuja niin vaalean topin kuin värikkään paidan kanssa ja mielestäni molemmat sopivat hyvin. Valkoinen kauluspaita voi myös toimia kauniisti. Pääasiahan on, ettei printtifarkkujen kanssa tee "sillisalaattia". Nudet korkkarit jalkaan ja kokonaisuus on valmis!

Harem-housut ovatkin tosi hauskat ja menevät hyvin sekä korkkareiden että ballerinojen kanssa. Huivi toi hauskan yksityiskohdan tähän kokonaisuuteen. En ehtinyt sovittaa muita paitoja, mutta esim. oranssitoppi voisi olla kiva. Kokeilin niin nudeja kuin tummia korkkareita ja molemmat sopivat hyvin, ehkä valkoisen paidan kanssa nuo nudet ovat pehmeämmät.

Ja sitten vielä harakan korut. Kraaak!


Mitä olette "harem-housuista" mieltä? Go or NoGo?

Nautitaan alennusmyyntien heräteostoksista :)!

Xoxo KK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...