7.6.2013

Lumene, Bio-Oil, Garnier. Ihania, uusia tuotetuttavuuksia!

Viiikko sitten kirjoitin uusista kauneustuotteistani ja viikon käytön jälkeen en voi muuta kuin antaa positiivista palautetta näistä kaikista.Bio-Oil
Sinunapteekki -sivulla kerrotaan tuotteesta näin:
Bio‑Oil on erikoisihonhoitoöljy, joka auttaa vähentämään arpien, raskausarpien ja ihon sävyn epätasaisuuksien näkymistä. Tuote sopii myös ikääntyvälle ja kuivuneelle iholle. Vuonna 2002 maailmanlaajuisesti lanseerattu Bio‑Oil on voittanut 85 ihonhoitopalkintoa, ja se on noussut myydyimmäksi arpien ja raskausarpien hoitotuotteeksi 11 maassa. Öljypohjainen Bio‑Oil sisältää kasviuutteita ja vitamiineja. Se sisältää mullistavan PurCellin Oil™ -ainesosan, joka tekee Bio‑Oilin koostumuksen kevyeksi ja rasvattoman tuntuiseksi ja varmistaa, että vitamiinien ja kasviuutteiden hyödylliset ainesosat pääsevät imeytymään.

Ja minä kerron näin:
Aivan ihastuttava tuote. Tuoksu on miedon aromikas. Imeytyy todella hyvin ja tekee ihosta kimmoisan. Olen levittänyt öljyä vain iltaisin vatsaan, yläreisiin ja rintojen alueelle. Ehdottomasti uusi luottotuotteeni. Tuotteen yksi positiivisista puolista on myös oston helppous. Tuote löytyy nimittäin kaikista hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja hinta on jossain 11-13 euron välimaastossa. Suosittelen lämpimästi:)!

Lumene Arctic Aqua Moisture Booster
Lumenen -sivuilla kerrotaan tuotteesta näin:
Edistyksellinen geelikoostumus lisää ihon kosteutta välittömästi. Tasoittaa pintakuivuudesta johtuvia pieniä juonteita ja saa ihon tuntumaan pehmeän sillkiseltä. Luonnollisen hyaluronihapon optimaalinen molekyylipaino varmistaa sekä välittömän- että pitkäkestoisen ihon kosteuttamisen.

Ja minä kerron näin:
Olen käyttänyt tuotetta aamuin illoin ennen hoitoseerumin levitystä. Ihoni kuivuudesta kertonee se jotain, että tuote imeytyy salamannopeasti. Tuote on erittäin kevyt ja se ei jätä ihon pintaa "lähmäiseksi". Iho jää raikkaan oloiseksi ja uskon tuotteen olevan erinomainen talven pakkasilla, jolloin ainakin minun ihoni kuivuu rajusti. Tuoksu on neutraali. Lumenen tuotteita on yleensäkin helppo löytää, sillä tuoteet löytyy hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja hintaa ko. tuotteelle tulee 12-14 euroa.  Tätäkin suosittelen lämpimästi!

Garnier Ultimate Beauty Oil
News Cicion (L'oreal) -sivuilla kerrotaan tuotteesta näin:
Auringon paahtama, kuiva vartalo? Vartalonhoitoa laiturilla saunan jälkeen?
Uusi Garnier Ultimate Beaty Oil -vartaloöljy ravitsee ihoa neljällä öljyllään: argaani-, macadamia-, manteli- ja ruusuöljy tekevät ihosta joustavamman ja kosteutumman ja antavat kesäiholle lisää heleyttä.Unelmankevyt koostumus ei tahmaa.

Ja minä kerron näin:
Viikon käytön jälkeen voin todeta, että  tämäkin tuote jää ehdottomasti yhdeksi uudeksi luottotuotteekseni. Olen käyttänyt tuotetta ympäriämpäri kehoani. Ihana, mystinen tuoksu! Yummy! Tuoksu on niin hyvä, että voin vain nuuhkia käsivarsiani öljyämisen jälkeen, heheheh :). Plussaa pumppupullon helppoudesta. Imeytyy Bio-Oilin tavoin nopeasti. Tätäkin tuotetta saa näppärästi päivittäistavarakaupoista. Hinta pyörii tuolla 6-8 euron tuntumassa.

Kaikki tuotteet ovat siis saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista! Kätevää.

Iloa ja hyvää oloa päiväänne!

Xoxo KK
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...