24.10.2013

Bugaboo Buffalo

Alkuviikosta saimme erityisen mielekkään kotiintoimituksen. Meidän Bebemme menopeli saapui ja vaikka minulla oli jo hoppu kampaajalle, en voinut vastustaa kiusausta, joten aloin purkamaan kuormaa.. Ihan normaalia "mullehetikaikkinyt" -touhotusta :D.

Kävimme kesällä puntaroimassa muutamaa vaihtoehtoa, joista kirjoitin tässä postauksessa. Päädyimme Bugisten Buffaloihin muutaman tärkeän seikan vuoksi: neljä isoa rengasta joista etummaiset voi lukita, loistavan näppärä kääntösäde (pyörii kuin hyrrä akselinsa ympäri..heheheh), tilaihme eli menee helposti kasaan ja pieneen tilaan, vaunukoppa ja istuinosa kiinnittyvät tarroilla ja näin ollen menevät tarpeettomina pieneen tilaan, kuomuosan alasveto ja viimeisenä muttei vähimpänä kilomäärät. Buffaloissa taitaa olla markkinoiden suurin kilomäärä. Ja toki lisäherkkuna mainittakoon extratarvikkeet, mm. kahvikuppipidike :).

 
Tilasimme vaunumme Hollannista, Babyhuyswebshopin kautta. Toki pohdimme tilauksen tekemistä paikalliselta jälleenmyyjältä, mutta kun näimme vertailuhinnat, oli ostopaikan valinta äärimmäisen helppo. Palvelu Babyhuysillä oli erittäin hyvää ja pakettimme saapui 7 arkipäivässä. Toimituksessa olisi kehittämisen varaa; voisivat nimittäin soittaa ennenkuin tuovat pakettia. Mutta sehän ei ole suoranaisesti Babyhuysin asia, vaan toimittajan malli. Säästäisivät varmasti aikaa ja rahaa sillä, että soittaisivat mihin aikaan olisi suotavaa tulla, kuin että ilmaantuvat adhockina paikalle.

Tilasimme vaunujen lisäksi Maxicosin turvakaukaloon sopivat adapterit ja pienen laukun esim. puhelimelle ja avaimille (tämä tulee käyttöön vasta istuinosan kanssa).

Peruspakettiin kuului lisänä tuo sadesuoja, joka olisi pitänyt ostaa paikallisesta liikkeestä erikseen. En ole nyt ihan satavarma, mutta näin muistelin.

Kokoaminen oli superhelppoa ja vaunut oli kasassa noin 20 minuutissa. Kokosin ne tosin sen kampaajan jälkeen, heheh.

Vaunut ovat juuri niin kivat ja näppärät kuin mitä muistelimme ja olemme kuosivalintaamme oikein tyytyväisiä. Vauvanhuone sai jälleen yhden tavaran lisää :)


Suosittelen Babyhuysiä suurella lämmöllä ja vastailen mieluusti mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Iloa sateisiin päivään!

9 kommenttia:

 1. Laittaisitko myöhemmin käyttökokemuksia näistä Buffaloista. Olen miettinyt Buffaloiden ja Cameleonien välillä. Ovatkohan Buffalot selkeästi painavammat? Minua kiinnostaisi tietää kuinka paljon Buffalot vievät tilaa auton takakontissa ja kuinka ketterät ne ovat verrattuna Cameleoneihin. Käsittääkseni Buffalot ovat joka tapauksessa keveimmästä päästä vaunutarjontaa, vaikka ovatkin muutaman kilon Cameleoneja painavammat. Lisäksi minua kiinnostaisi tietää onko vaalea kuomu osoittautunut käyttäkelpoiseksi värin arkuuden vuoksi. Itse ihailen kyseistä väriä, mutta olen miettinyt sen helppoa likaantumista.

  VastaaPoista
 2. Mä voin vastata käyttökokemuksia. :) Tilasin Buffalot meille 'sikana säkissä' ennen niiden ilmestymistä viime talvena. Odottavan aika oli pitkä, kun joka päivä jännäilin, milloin saapuvat. Maaliskuun lopulla saatiin nämä ja siitä saakka olleet päivittäisessä käytössä. Tähän pitänee mainita, että olen hullu ratasfriikki, jolla on käynyt kääntymässä jo reilusti yli sadat rattaat/vaunut ja pisimpään viipyneet ovat saaneet olla meillä muutaman kuukauden. Ja nämä siis ovat olleet jo kohta vuoden!

  Tulivat meille, kun kuopus oli 2,5kk vanha, joten ehdittin käyttämään myös koppaa tovi. Se on reilunkokoinen ja muutenkin hyvä. Istuinosa ollut käytössö siitä saakka, kun neiti oli vajaa 5kk (ei viihtynyt enää kopassa, tilaa olisi kyllä ollut) ja nykyäänkin hän nukkuu istuinosassa 3-4h päikkärit päivittäin.

  Rattaat ovat ihanan kevyet työntää, menevät pienempään tilaan kasaan kuin Cameleonit ja toimivat säällä kuin säällä. Renkaat ovat tarpeeksi isot myös huonompaan maastoon ja tavaraa mahtuu mukaan hillittömät määrät! Kesällä meillä oli käytössä mahtava kesäkuomu, joka oli ihan nappiostos hellekesään!

  Mitähän muuta? No, en voi kuin kehua. Parhaat rattaat, mitä olen koskaan kokeillut. :) Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla kommentistasi ja anteeksi etten kommentoinut aiemmin. Oikein mukava oli lukaista kommenttisi bugiksista :).

   Poista
 3. Kiitos kommentista. Buffalot meillekin hankittiin. :)

  VastaaPoista
 4. Hei,

  Ajattelin laittaa meidän kokemukset Bugaboita myyvästä Babyhuysetista. Älkää hyvät ihmiset tilatko enää tästä nettikaupasta. Taso on laskenut kuin lehmän häntä. Tilasimme vaunut noin 5-6 viikkoa sitten. Kun vaunut (Bugaboo Buffalot) viime viikolla tulivat kuomu ja päälliosa tulivat mustina, vaikka olimme tilanneet ne off-whitena. Lisäksi paketista puuttui kokonaan vaunujen kantokahva. Olimme tilanneet myös kaverilleni Cameleoneihin kuuluvan aurinkokuomun, joka tulikin Buffalomalliin sopivana. Lisäksi etupyörissä oli erimäärä täytettä, jonka vuoksi ne eivät pyörineet samalla tavalla. Toinen pyörä jäi välillä "väärinpäin" ja hangasi perässä. Teimme reklamaation ja viikon ajan meille sanottiin joka päivä sinne soitettuamme, että käsittelemme reklamaationne tänään tai huomenna. Viikko meni tähän, jonka jälkeen saimme heiltä vastauksen, että laittakaa ilmaa renkaisiin. Kummallista, että yritys ei tiedä tuotteistaan mitä myy ja sitä, että Bugaboo Buffaloiden renkaat ovat vaahtokumitäytteiset ja niihin ei voi laittaa ilmaa. Tämän jälkeen olimme täysin "kypsiä" saamaamme palveluun ja sanoimme, että jos emme saa täysin uusia vaunuja lähtemään seuraavana päivänä perumme koko tilauksen. Loppujen lopuksi firman toiminta ei vakuuttanut meitä ja päädyimme perumaan koko kaupan ja tilaamaan ne Vaunuaitasta. Jouduimme maksamaan hieman lisää, mutta se tuntui pieneltä rahalta näiden setvimisten ja ongelmien vierellä. Kannattaa siis miettiä ottaako riskin tilaamalla vaunut kyseisestä firmasta vai ei. Riskinä on, että kaikki menee pieleen kuten meillä ja setvimiseen tuhraantui monta viikkoa niin, että vauva ehti syntyä ennen kuin vaunut olivat meillä käytössä. Vaunut kuitenkin laitettiin tilaukseen jo raskausviikolla 26.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Super ISO kiitos kommentistasi! Todella harmi lukea teidän kokemuksestanne ko. verkkokauppaa kohtaan. Meillä kun koko prosessi hoitui tosi hienosti ja syy miksi aikoinaan päädyimme hankkimaan vaunumme sieltä oli juurikin se heidän hyvä ja miellyttävä asiakaspalvelunsa. Olimme lukeneet siitä tosi paljon hyvää, joten on todellinen harmi että heillä on taso heikentynyt näinkin paljon :(. Mistä lie voisi johtua? Tilausten lisääntymisestä ja asiakaspalveluhenkilökunnan vähyydestä vaiko prosessien toimimattomuudesta? Teillä tosin oli ihan rikkonaista tavaraa, joten laatu on ehkä myös heikentynyt...

   Pääasia että saitte Bugikset ja nyt kaikki on ok. Mukavaa keväänjatkoa ja kiitos vielä kommentistasi! :)

   Poista
 5. Tilasin juuri (varoituksista huolimatta) Hollannista Babyhuysista Buffalot. Saa nähdä, miten käy! Asiakaspalvelu oli ainakin ripeää! Laitan kokemuksia tilauksesta ja vaunuista blogiini:
  http://www.lehtikuningas.fi/blogi/hanna-paavilainen/2014/5/16/kilpavarusteet

  VastaaPoista
 6. Itse olen laskeskellut näitä hintaeroja ja mielestäni ei ole kyllä yhtään mitään järkeä tilata noita bugiksen vaunuja ulkomailta. Itse en jaksa ainakaan 100€ säästön takia ruveta tappelamaan, kun suomesta saa varmasti sen mitä haluaa ja takuut toimivat. Kun taas ulkomailta tilatessa näistä ei välttämättä mikään mene oikein. Olin aluksi tilaamassa netistä, mutta päätimme että se on vain 100€ ja jäähän rahat veroina myös suomeen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...