19.6.2013

Graviditas ~ Meidän valintamme

Palatkaamme muutama kuukausi taaksepäin siihen ajankohtaan, kun valitsimme projektillemme klinikkaa. Olin kuullut Väestöliitosta, Felicitaksesta ja Fertinovasta. Aloin etsimään lisätietoa eri vaihtoehdoista ja löysin todella hyvän blogikirjoituksen klinikoiden vertailusta. Blogisti oli todellakin soittanut klinikoille ja saanut näin todella hyvää infoa. Hinnathan eivät kerro kaikkea, esim. puhelinkonsultoinnista voidaan veloittaa erikseen.  Kirjoituksen löydät täältä.

Blogikirjoituksen perusteella aloin etsimään lisätietoa Eero Varilasta ja Graviditas -klinikasta. Minut valtasi vahva tunne, että Graviditas on meidän klinikkamme ja Eero meidän lääkärimme. En löytänyt netin syövereistä mitään negatiivista Graviditaksesta tai Eerosta (toki mielipiteitä löytyi) vaan läjän positiivisia kirjoituksia. Eero on ottanut ennen vastaan Tampereella ja Helsinkiin muuton jälkeen muutamat henkilöt ovat jopa seuranneet Eeroa pääkaupunkiseudulle. Soitin Graviditakseen ja kyselin hieman lisää kertoen samalla taustani. Saimme ensiaikamme jo seuraavalle viikolle! Yes!

Graviditas sijaitsee Helsingin keskustassa, Stockan kellon vastapäätä. Sijainti on mahtava, sillä julkiset tuovat ihan kulmille. Eli ei haittaa, vaikka olisi ulkopaikkakuntalainen.


Ensikäyntimme oli helmikuun puolessa välissä. Meille tuli todella hyvä fiilis Eerosta ja klinikan koko henkilökunnasta. Niin positiivisia, ystävällisiä, osaavia ja aurinkoisen iloisia ihmisiä! Kävimme Eeron kanssa historiamme läpi ja juttelimme myös niitänäitä.

Graviditas panostaa paljon tutkimustyöhön ja myös menetelmien ja palvelujen kehittämiseen. Toimintaa ohjaa laatusertifikaatti ja he saavat nopeasti uusimmat tutkimustulokset laajan kansainvälisen verkoston kautta.

Henkilökunta koostuu lääkäreistä, joilla on todella pitkä kokemus lapsettomuushoitojen parissa. Muuhun hoitohenkilökuntaan kuuluu  kätilöt, IVF-hoitajat, solubiologit ja geneetikko.
Graviditaksen toimisto on avoinna kello 7.30-15.00 ja / tai sopimuksen mukaan.Olen saanut todella paljon tukea Graviditaksen henkilökunnalta. Paljon on ollut kysymyksiä matkanvarrella ja jos en ole tavoittanut heitä juuri silloin kun olen soittanut, olen saanut puhelun takaisin todella nopeasti. Merja ja Elisa ovat monesti sattuneet olemaan puhelimen toisessa päässä, kun olen soittanut ja aina olen saanut sisäisen rauhan keskusteltuani heidän kanssaan.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä myös joustavuuteen. Esimerkkinä kerrottakoon vappupäivä, kun saavuimme Amsterdamista kotiin kello 17.30 lennolla. Olimme sopineet Eeron kanssa, että soitan hänelle kotiin päästyämme, sillä toinen ultraus piti suorittaa juuri ko.päivänä. Pääsimme kotiin ja sain Eeron langanpäähän ja sovimme tapaamisestamme klinikalla kello 21. Ultraus tehtiin ja siitä kaksi päivää eteenpäin oli punktion aika. Eli joustavuus on todella priimaa. Ja tässä asiayhteydessä pitääkin olla, sillä ajoitus on kaiken a ja o.

Meillä kaikki meni todella jouhevasti raskautumisenkin suhteen, eli ensimmäisestä tuoresiirrosta tein plussatestin ja nyt olen yhdeksännellä viikolla onnellisesti raskaana. Kävimme alkuraskauden ultrassa viime viikolla jolloin näimme Eeron ensimmäistä kertaa alkionsiirron jälkeen. Melkein hyppäsin hänen kaulaansa! Ja hyppäänkin, viimeistään silloin kun menen näyttämään uutta perheenjäsentämme talvella. Ultrassa näimme pienen ihmisenalun ja hänen sydämenlyönnit. Pumpumpum. Wau.

Jatkamme ultrissa käymistä Graviditaksessa, sillä julkisella puolella ei ultria ole kuin pari kappaletta. On mukavaa ja rauhoittavaakin käydä tsekkaamassa mitä siellä masun sisällä oikein tapahtuu.

Suosittelen Graviditasta kaikille, jotka taistelevat tämän vaikean ja elämän yhden tärkeimmän asian kanssa.
Graviditaksen kotisivuilta saa paljon tietoa hoitomenetelmistä, tutkimuksista ja siellä on myös kysymys-/vastauspalsta.

Kiitos Eero ja kiitos koko Graviditaksen henkilökunta! "Yhteistyömme" jatkukoon :)

Meidän unelmamme todeksi on matkalla <3

Kuva lainattu täältä
Xoxo Kultakutri & Mies

2 kommenttia:

  1. Onko tämä mainos? Itselläni on Graviditaksesta kovin toisensuuntaisia kokemuksia. Joka soitto- ja käyntikerralla on jotain mennyt pieleen. Erityisesti kommunikaatio- ja tiedonsaantiongelmia ei ainoastaan klinikan työntekijöiden ja meidän asiakkaiden välillä vaan myöskin työntekijöiden kesken, siltä vaikuttaa. Tästä ei todellakaan synny luottavaista kokemusta siitä, että olisi osaavissa käsissä; harkitsemmekin klinikan vaihtamista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vaan! Tämä ei ole ollut maksettu mainos. Voi miten kurja kuulla kokemuksestasi ko. klinikalta. Me olimme hoidoissa viime keväänä ja meidän päätökseemme valita juuri Graviditas oli täysin lääkärivalintainen. Eli halusimme Eero Varilan meidän lääkäriksemme; emme niinkään valineet siis klinikkaa vaan valitsimme lääkärin. Sittemmin Eero ja muutama muu henkilö on siirtynyt Dextra Lapsettomuusklinikanlle. Voit lukea "huippuklinikka" -tunnisteen alta klinikasta lisää. Ja sanon jo tässä vaiheessa ettei "huippuklinikka" -tekstit ole nekään mainoksia :). Kirjoitan klinikasta siksi, että haluan tuoda tätä minulle niin tärkeää asiaa esiin blogissani, sillä klinikalla on huippuasiantuntijat jotka panostavat uusiin tutkimus- ja hoitomenetelmiin ja heidän käyttämänsä laboratorio on myös huippuluokkaa. Olen saanut myös hienon mahdollisuuden työskennellä tämän osaavan porukan kanssa. Teen klinikalle freelancerina töitä ja tätä kautta positiivinen kokemukseni lääkärivalinnastamme on vain vahvistunut entisestään. Jos Sinulle tulee kysymyksiä, niin laita minulle postia. Kerron mielelläni lisää omasta tarinastani :) Ja käy tsekkaamassa sivut: www.dextralapsettomuusklinikka.fi

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...