15.6.2013

Kuntoilua ja herkuttelua, it's Friday!

Eilen oli todella tehokas päivä pitkästä aikaa. Pitkästä aikaa viittaa siihen, kun olen ollut oikeasti todella väsynyt. Hyvästi liika sohvalla makoilu ja tervetuloa kuntosali ja uimahalli!

Kävin eilen hikoilemassa salilla. Teki niin hyvää, ettei sanotuksi saa! Nappasin mukaan sykemittarin, sillä kuten aiemmin kirjoitin raskausajan liikunta -postauksessani, olen nolla tai sata tyyppiä eli tykkään treenata kovaa. Yritin pitää sykkeet alle 150, mutta kyllä ne voimapallon heittelyssä kipusivat lähemmäs 170, mutta vain hetkellisesti.

Treenin statistiikka näyttää tältä: treenin kesto 1h 2 min, 257 kcal, keskisyke 120, huippusyke 167. Alkulämpän jälkeen tein kaikki lihasryhmät läpi isoilla painoilla ja lyhkäsillä sarjoilla ja jäähdyttelyn jälkeen nopeat venyttelyt uusinta Oliviaa lukien :).
MIKSI BLOGGER KÄÄNTÄÄ KUVAT VÄÄRINPÄIN? Osaako kukaan auttaa?

Nopean lounaan jälkeen suuntasin Rajalan Pro Shop -liikkeeseen, missä minua odotti vuosipäivämme lahja(t), jotka Mieheni oli hankkinut hipihiljaisuudessa. I'm a one lucky lady, indeed :). Näistä lisää toisessa postauksessa.

Kaupan kautta matkasin kotiin, missä musiikki pauhasi Miehen imuroidessa. Tehtäväjako oli siis selvä eli minulle jäi lattioiden pyyhintä jobi.

Siivoilun jälkeen tulevalla mamilla olikin jo nälkä, joten ei muuta kuin hommiin. Tehtäväjako oli tässäkin selvä: minä hoidan jälkkärin ja Mies hunajachevresalaatin, joka ei muuten koskaan petä makunystyröitä!
Jälkkäriohjeen bongasin Kaitaliinan postauksesta "pari raparperiherkkua", jossa muutin sokerimäärää alhaisemmaksi ja korvasin puolet pohjan jauhoista ruisjauhoilla (totuus: vehnäjauhot loppuivat). Oli todella hyvää ja vei kielen mennessään! Nams!

Tässä vielä ohje, suoraan Kaitaliinalta:

Raparperipiirakka
Pohja 
150g voita
1,5dl sokeria
1 kananmuna
3dl vehnäjauhoja
2tl vaniljasokeria
1tl leivinjauhetta

Vaahdota voi ja sokeri, lisää loput ainekset. Voitele ja jauhota piirakkavuoka, lisää taikina pohjalle. 

Päällinen
raparperia niin paljon kuin mahtuu
300g creme fraichea
2 kananmunaa
1tl vaniljasokeria
0,5dl sokeria 

Piirakka uuniin ja Miehen tekemän chevresalaatin pariin. Namnamnamnam!
Tällainen oli meidän perjantai. Rentoulua, saunomista ja hyvää ruokaa. Tänään juhlimaan kaupungille vuosipäiväämme :)

Ja jos joku osaisi vastata tuohon kysymykseeni, miksi blogger kääntää kuvia, niin olisin todella kiitollinen. Tämä ei ollut ensimmäinen eikä varmastikaan viimeinen kerta.

Iloa lauantaille!

Xoxo KK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...