21.6.2013

Hömppäpostaus: punakynnet juhannuksen kunniaksi!

Ihan ensimmäisenä: Hyvää Juhannusta Kaikille! Olkaa varovaisia tien päällä ja vesillä!

Suuntaamme tänään Hangon auringon alle ja näillä kynsillä en todellakaan olisi ilennyt mennä mihinkään... Kamalat... Olen korjannut näitä kynsiä laittamalla lakkaa lakan päälle jo kaksi viikkoa ja nyt tuli täys-stoppi sille touhulle.Ei muuta kuin hommiin. Olen muuten kokenut tämän Miramen kynsilakanpoistoaineen ihan hyväksi, vaikka jotkut ystäväni valittavatkin sen kuivattavan ja haurastuttavan kynsiä. En tosin käytäkkään tuotetta viikoittain, vaan pyrin siihen, että uusi lakka kestää kynsissä pikku fiksailuilla muutaman viikon.


Väriksi valitsin tälläkertaa L'orealin syvän punaisen (nro 404). Käytän Mavalan alus- ja päällislakkaa aina. Ainakin minulla lakat jämähtävät kunnolla kiinni kynteen ja ilman aluslakkaa niihin jää ikävä väri pitkäksi aikaa. Päällyslakka taas antaa lakalle kauniin kiillon ja pidentää lakan kestoa huomattavasti.  


Ostin vuosia sitten lasiviilan ja on muuten todella hyvä kapistus. Ei kulu käytössä ja muotokin on sopiva kynsinauhojen "työntämiseen", jos asiaan tarkoitettua työkalua ei ole saatavilla.


Vaikka oli hieman hoppu, yritin edes vähän pehmentää kynsinauhoja veden avulla. Yleensä annan käsien levätä vedessä 5-10 minuuttia, jonka jälkeen leikkaan rumat kynsinauhat siisteiksi ja lyhennän kynnet tarvittaessa.


Aluslakka kuivuu onneksi nopeasti.... Kiirus pakkaamaan!


Ja sitten väriä kynsiin! Kyllä lakatut, kauniit kynnet ovat mukavaa katseltavaa!

 Ja tadaa!

Ja se epäonnistunut otos valoa vasten. Mites toi käsi noin valoittui...?? Terveisiä manalasta... :D


Kaiken lakkaushömpän keskellä sukatkin oli ihan makkaralla... Nämä ovat siis mun jalkojenrasvaussukat. Jäivät viime vuoden sairaalareissulta jalkaan. Ovat muuten aivan loistavat jalkarasvaushommissa. Ei purista eikä puserra ja ovat mukavan vilpoiset :).


Varpaankynnet saivat myös kesäisen värin... Ike jeesasi... :D
Nyt viimeiset pakkaukset ja tienpäälle! Nauttikaa ja rentoutukaa!

Xoxo KK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...