1.11.2013

Mistä haluaisitte lukea? Sana on vapaa

Sain viestin (kiitos, ihana M!) sähköpostiini eräältä lukijaltani, joka on menossa naimisiin <3. Hän kyseli kuvissa vilahtaneesta sormuksestani. Siitäpä sain oivan postausidean, mutta haluaisin ensin tiedustella, että kiinnostaako teitä lukea muistakin kuin raskauspostauksista?

Olenhan toki kirjoittanut paljon muustakin, mutta tällä kysymyksellä haen samalla suuntaa uusille kirjoituksilleni.

Toivotteko lisää liikunnasta, kauneudesta, raskaudesta, hankinnoista, sisustamisesta vai yleistä höpinää päivieni tapahtumista?

Täällä kuunnellaan :)

PS. Sormuspostaus kyllä tulee, kiitos ajatuksesta M.

Iloa päivään, It's Friday! -KK


4 kommenttia:

 1. Hei! Olen seurannut blogiasi pitkään ja tykännyt vaihtelevista kirjoituksista. Jatka samaan malliin. Ei liikaa raskaushöpinää (vaikka olen itsekin raskaana, on mukava lukea muustakin) vaan ihan muitakin juttuja. Vaatekuvia olisi kiva nähdä lisää. Kiva blogi sinulla:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Anonyymi! Kiitos viestistäsi ja kommenteistasi. Vaatekuvia on tulossa lisää; varsinkin kun uusi kamera on tulossa käyttöön (pienempi, helpompi ottaa mukaan). Mukava kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa. Jatkan kirjoittelua yleisistä aiheista ja postausehdotuksia otan mielelläni jatkossakin vastaan :).

   Poista
 2. Raskausajan liikunnasta olisi kiva lukea sekä ruoasta ja vitamiineistä. Luin kesäisen vitamiinikirjoituksen ja hankin esim. kalaöljyä kaappiini. Minusta on kiva lukea kirjoituksiasi, kun aiheet vaihtelevat :)
  -mm-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksestasi -mm- :). Tulen kirjoittamaan lisää liikunnasta, varsinkin kun se muuttuu masun kasvaessa. Punnerrukset voi jättää pian kevääseen... heheh. Ruoasta voisinkin tosiaan kirjoittaa lisää. Tykkään (-mme) kokkailla ja nautimme hyvästä ruoasta, joten ohjeita jne. tulossa lisää.

   Pohdin tässä, että onko blogini aihealueet liian laajalla skaalalla, mutta haluan kuitenkin kirjoittaa jokapäiväisestä elämästäni ja siihen nyt sattuu kuulumaan vähän "tuo ja se ja tämä" :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...