21.11.2013

Uusi yhteistyökumppani: Babyfit

*Yhteistyössä Babyfitin kanssa.*
www.babyfit.fi

Kuten varmasti olette huomannneet, rakastan liikuntaa ja sitä euforian tunnetta, jonka kunnon hikitreeni saa aikaan. Nyt raskaana ollessani treenit ovat muuttaneet hieman muotoaan ja seuraan mm. sykettä erisyistä kuin ennen raskauttani. Kuten edellisessä postauksessani (<-kliks) kerroin; liikun myös siksi, että selkäni pysyisi kunnossa ja kehoni tasapainossa. Skolioosin kanssa eläminen on opettanut kurinalaisuutta ja oikeanlaista treenaamista. Kiinnitän erittäin paljon huomiota mm. liikeratoihin ja puhtaisiin suorituksiin.

Olen saanut Babyfitistä todella miellyttävän yhteistyökumppanin blogilleni ja eritoten itselleni :)

Minä ja Babyfit
Olen enemmän kuin innoissani tästä yhteistyöstä! Ihan huippua treenata oman aikataulun mukaan ja omassa olohuoneessa. Treenit ovat tehokkaita kotonakin tehtynä ja varsinkin pienoikaisemme synnyttyä, on helppo ottaa oma hetki ilman, että tarvitsee lähteä kohti kuntosalia. Kunhan pienokaisemme kasvaa ja saan luvan treenata, otan jälleen fitness-jäsenyyden ja pystyn silti hyödyntämään Babyfitin tarjoomaa esim. personal trainerin kanssa. Vaikka olen aika ravintotietoinen, niin silti minusta on mukava alkaa täyttämään ruokapäiväkirjaa ja kuulla ruokavaliolleni ehdotuksia. Ja varsinkin tammikuun jälkeen, kun alan pikkuhiljaa kaipaamaan omaa kehonkuvaani takaisin, uskon ruokapäiväkirjan olevan erittäin mieluinen asia. Imettämisen aikanahan ei laihdutusta suositella, mutta sen sijaan terveellinen ja säännöllinen ateriarytmi ovat todella tärkeitä jo maidon riittämisen ja äidin jaksamisen vuoksi.

Mitä Babyfit tarjoaa?
Babyfitistä saa energiaa ja apua arkeen aina raskausajasta vauva-arkeen. Voit jumpata tai rentoutua juuri silloin kun Sinulle sopii. Palvelusta löytyy niin lihaskunto-, hikijumppa-, venyttely- kuin rentoutumishetkiin sopivat kokonaisuudet. Unohtamatta tanssia ja balettia sekä hyvän ryhdin tärkeyttä. Palvelu tarjoaa myös synnytysvalmennuksen, vau!

Kuva

Babyfit tarjoaa raskaus- ja vauva-ajanliikuntaa, hyvinvointia ja vauvajumppaa. Valittavana on kolme erilaista kokonaisuutta halusi ja tilanteesi mukaan: 1. babyfit -jäsenyys, personal trainer -jäsenyys tai babyfit- ja personal trainer -jäsenyys.
Kuva
Jatkossa tulen jakamaan kanssanne minun ja Babyfitin yhteistyön hedelmiä ja kerron tunteistani ja liikunnastani raskauden viimeisillä viikoilla. Synnytykseni tulee todennäköisesti tapahtumaan sektiolla (siitä lisää myöhemmin) ja tulen jakamaan ajatuksia ja vinkkejä siihen, kuinka palautua synnytyksestä. Kevään mittaan voitte lukea treeneistäni ja siitä huimasta (toivottavasti, heh) kehittymisestä mitä kehossani tapahtuu ja jumppailusta vauvan kanssa.

Tervetuloa mukaan minun ja Babyfitin matkaan! Käykääpä tsekkaamassa Babyfitin kotisivut osoitteessa www.babyfit.fi ja tutustukaa tähän erittäin mukavaan ja helppoon palveluun. 

Mitä tahansa kysymyksiä tulee, vastaan oikein mielelläni esim. sähköpostitse. 
Liikunnan iloa toivottaa KK

2 kommenttia:

 1. Onko vinkkejä, että minkälaisia liikkeitä voisi tehdä raskausaikana jumppapallon kanssa? Tuollainenkin härpäke piti mennä hommaamaan, mutta en ole vielä keksinyt mitään liikkeitä, mitä sillä voisi tehdä :D Ja netistä löytyy aika huonosti ohjeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos kysymyksestä Neiti P :). Tässä pari jumppapallo-ohjetta.

   http://youtu.be/ZVZnVbTxgz0
   http://youtu.be/QeyG6tRLCY4 (keskikohdalta alkaa)

   Näillä pääset alkuun. Ja hei, kannattaa kokeilla testimielessä tuota Babyfitin edullisinta palvelua, koska sieltä löytyy kivoja jumppaohjeita. :)

   Mukavaa perjantaita!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...