11.11.2013

Perjantaita ja illan ylläriä

Minusta on ihanaa järjestää yllätyksiä rakkaalle Miehelleni. Edellinen ylläri taitaa sijoittua kesäkuun alkuun, kun olimme ystäväporukalla kokoontuneet meille juhlimaan Mieheni synttäreitä. Hänellä ei ollut mitään käsitystä ja ylläri olikin melkoinen.

Olen vuosien mittaan järjestänyt mm. studiovalokuvauksen ammattilaismeikkaajineen ja MTV3:en vaatevarastolta lainattavine hepeneineen. Miehestäni kuoriutui oikea rokkikukko :). Yksi muistorikkaimmista kemuista taitaa kuitenkin olla hänen eMBA -valmistujaisensa, kun järjestin ravintolaan yksityistilaisuuden ja mukaan ison köörin läheisiä ystäviä. Miehellä ei ollut mitään hajua asiasta, ihmetteli vain miksi ystäväpäriskuntamme pikkujoulut pidetään jo lokakuun lopussa, heheheh!

Takaisin  asiaan ja perjantain touhuihin. Räpsin kuvia sieltä täältä eli pääsette kurkkaamaan päivääni. Kirjoitan seuraavan postauksen lauantain menoista ja ylläreistä.

Olin suunnitellut rakkaalleni isyyspakkausta, johon kuului kaikkea mitä tuoreisä voi vauva-arjessaan tarvita. Eli muutama asia hänelle itselleen ja muutama vauvalle. Paketin sisältöön liittyen, suuntasin cityyn noutamaan tilaamaani printtipaitaa. Jos vauvalle on hankittuna AC/DC -logoinen body, on isillekin oltava jotain aiheeseen liittyvää, eikö niin:)? Teetätin Miehelleni allaolevan printtitekstisen paidan ja kehuttakoon Asematunnelin Kuvatehdasta erittäin hyvästä ja nopeasta palvelusta! Kiitos :)!


Tämä mainos hyppäsi keskellä Asematunnelmia silmiini... ihan perjantain kunniaksi...Kunhan kevät koittaa, niin mamat lähtee baanalle ja isi saa laatuaikaa tyttärensä kanssa.. ;)...Keskustasta ajelin takaisin Espooseen ja Tapiolan Stockalle. Heidän chilirapuaioli ja Rustical kierreleipä ovat muuten niin superhyväcombo, jota ei voi missata jos Stockalle menee. Päälle vielä tilliä ja namnamnam! Sopii niin vieraille alkupalaksi kuin ihan iltapalaksi perheenkesken.

Me, Myself and I -kahvihetken jälkeen suuntasin auton katsastukseen (läpi meni, jihuu) ja siitä kotiin. Yllätyksekseni Mies olikin jo kotona ja takassa roihusi tuli <3.
Ajattelin touhuta hetken koneella löytäen kauniin tekstin pienokaisemme huoneeseen. Samalla viimeistelin isyyspakkauksen netistä löytämääni pohjaa hyödyntäen.Rakastan kynttilöiden tuomaa tunnelmaa, joten mikäs rentouttavampaa kuin laittaa taustalle mukavaa musiikkia ja sytyttää kynttilät illan iloksi.


Mies oli tällävälin loihtinut leivät valmiiksi. Nämä eivät sen kummempia kattauksia tarvitse. Upposivat aika nopeasti parempiin suihin. Ehditiin sentään vaihtaa päivänkuulumiset makunautinnon hurmiossa :)


Mahat pullollaan napattiin namia mukaan (sillehän jää aina se oma kolonsa, jota ei ruoalla voi täyttää, eikö niin?), napsautettiin sauna päälle ja löhöttiin alakertassa hömppäohjelman parissa.Saunan jälkeen seurasi illan kohokohta (ainakin mulle, yllärit on niin parhaita!!). Mies oli aivan ihmeissään, kun sai pakettinsa. Paketti oli muuten yksi kenkälaatikoistani ja hän ihmetteli, että olenko tilannut hänelle kengät jostain nettikaupasta... ;). No en ollut, vaan...

Ilta oli rento ja hyväntuulinen. Mies oli oikein otettu tästä omasta paketistaan. Loppuilta meni telkkaria katsellen ja netissä surffaten hoitolaukun ja itkarien pohdinnan parissa.

Uusi postaus tulossa meidän lauantaista ja taas ylläreitä luvassa :).

Onko teillä suunnitteilla isyyspakkausta vai oletteko jo antaneet omanne? Muista hauskoja ajatuksia/ideoita vanhemmuutta ajatellen?

Iloa iltaan, meillä seuraava perhevalmennus tänään. KK

/Rockstar Dad & AC/DC baby girl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...