14.11.2013

Surprising Saturday! Ikeaa ja isyyspakkausta!

Jos perjantai meni näissä tunnelmissa, niin mitäs lauantaina sitten tapahtui?

Aamu alkoi sillä normiaamupalalla jonka jälkeen tehtiin päivän treeni. Aamutreeni on muuten ihan loistojuttu! Kroppa herää ja kuona-aineet ja nesteet lähtevät liikkeelle. Treenifiiliksen löytäminen ei  todellakaan ole aina helppoa, mutta kummasti se nostaa päätään, kun vilauttaa toppia ja trikoita. Ja huomatkaa noi mun housut... kalsarit vedin sitten jalkaan, kun muut oli pesussa... Ne on kuitenkin hiihtokalsarit, joten menkööt! :D

 
Treenin jälkeen suuntasimme Baukkarin kautta Ikeaan. Nälkä olikin jo melkoinen, joten lihapullat maistuivat paremmin kuin hyvin. Oli muuten aika jono ravintolassa puolenpäivän maissa.

Hankintalistalla oli beben huoneeseen pieni apupöytä ja parit hyllyt. Ikean tuotteet eivät tosiaan ole hinnalla pilattuja. Apupöytä toimii loistavasti!

KuvaIkeasta porhallettiin hakemaan muutamia ruokatarvikkeita Hakaniemestä. Kotiin päästyämme emme ehtineet kuin istahtaa hetken, vaihtaa vaatteet ja kaasuttaa taas kohti baanaa. Vaikka suurinosa vaatteistani on viikattu parempia aikoja odottamaan eli ensi kevättä ja näin ollen voisi kuvitella ettei vaatteiden valinta voi olla vaikeaa, niin silti vakava vaatekriisi voi iskeä. Se ei tosin löytänyt luokseni lauantaina, sillä valitsin jälleen päälleni mustan mekon sukkiksineen ja saappaineen. Ei tuota valinnanvaraa vaatteissa ihan tolkuttomasti ole... :)


Kaupunkiin ajaessamme mies hieman ihmetteli minne ollaan menossa. Auto parkkiin ja pitstopille Hotelli Marskin aulabaariin. On muuten kiva paikka istuskella ja katsella ohikulkevia ihmisiä.

Hyppäsimme ratikkaan, jonka päättärinä oli Länsiterminaali... Mies katsoi mua ja kyseli ettei me vaan olla millekään laivalle menossa (hän siis vasta kotiutui seminaarimatkalta, joka oli samalla Tukholman risteily).


Meidän päättärimme oli muutaman hassun korttelin päässä Aleksanterinteatterilla. Siellä menee monologi Isyyspakkaus, jonka pääroolissa nähdään Jukka Rasila.

Kuva

Teatterin sivuilla monologista kerrotaan seuraavaa:


Mitä tapahtuu, kun miehestä tulee isä? Ainakin auto on vaihdettava farmariin, asunto rivariin ja kaverit perheelliselle sopivampaan. Voiko mies siis enää olla entisensä?

Yleisöpalautteita:

”Hei, kiitos tekijöille esityksestä! Oli hurmaavan hauska. Ja iloinen mieli jatkuu vielä toisellekin päivälle. Niin ja mikä tärkeintä, tämä pläjäys kevitti joitakin isyyspelkojani.”

”Symppis ja lämminhenkinen, hyvin hallittu huumori. Menee pitkään!”

”Osuvia sanankäänteitä, hyväntuulista huumoria ja isänä helppo samaistua.”

”Jukka Rasila ottaa loistavasti tilan haltuun.”


Mies tykkäsi kovasti ja minä myös. Suosittelen tätä hauskaa parituntista varsinkin teille esikoistanne odottaville. Oikein mukava ja varmasti myös totuudenmukainen ;). Pääset tästä monologin sivulle.

Meillä oli aikeissa kävellä illallispaikkaamme, mutta teatterin aikana oli alkanut satamaan vettä ja tuntui, että kunnon myrsky lähestyi Helsinkiä. Ja meillähän ei tietenkään ollut sontikkaa matkassa. Pikajuoksua pysäkille ja ratikalla samaa reittiä takaisin.

Olin varannut pöydän Strindbergiltä. Ystävämme työskentelee siellä ja hän otti meidät avosylin vastaan. Kirjastobaari on miljööltään todella mukava ja lämminhenkinen. Otimme alkudrinksut kirjaston puolella ennekuin siirryimme illallistamaan.

Kuva

Otin minäkin pari hörppyä Mummista :)
Ruokailupuoli on myös oikein kauniisti sisustettu. Paikka kylpee päivisin valossa ja on suosittu niin lounastarjoilustaan kuin illallismenustaan.

Kuva
Ruoastahan ei tämä nälkäinen, raskaana oleva nainen tietenkään ottanut kuvia, mutta sanottakoon että ruoka oli todella hyvää ja sitä oli tarpeeksi :). Alkupaloina nautimme toast skagenin ja pääruoaksi valikoitui hiillostettu lohi. Jälkiruoan pariin siirryimme takaisin "kirjaston" puolelle ja minä valitsin sen suuren herkkuni, eli suklaafondant vadelmamousella. Jestas se on hyvää, namnamnam!


Jälkkärin jälkeen tuli valomerkki ja meidän oli aika lähteä kotiin. Suihkun jälkeen tuli totaaliväsymysmaximus, joten heittäydyin sänkyyn lukemaan ja uni tulikin tuotapikaa.

Ihana lauantai ja oikein onnistunut ilta. Katsotaan ehdimmekö viettää vielä pari tällaista iltaa ennen pienokaisemme syntymistä. Kyllä näitä vain tulee olla sitten myöhemminkin. Ihanaa viettää deitti-ilta oman rakkaan kanssa.

/you are the sunshine of my life ~ my husband <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...