19.3.2014

Stokke MyCarrier Cool

Saimme Stokkelta testaukseen MyCarrier Cool kantorepun, jota olemme nyt muutaman viikon testailleet kotosalla. Olin Beben kanssa yhteistyön puitteissa Stokken koulutuksessa, jossa saimme ohjeistuksen ja käyttöopastuksen kantoreppuun. Mukana koulutuksessa oli kaksi muuta ihastuttavaa bloggaria vauvoineen. Seuranani olivat Hyvä Voittaa -blogin SS ja neiti E sekä Mutsis on -blogin Emilia ja Noah. Kiitos Anne K:lle kuvasta ja kahvihetkestä koulutuksen lomassa :)


Pohdin pitkään ja hain tietoa kuinka kantoreput toimivat pienellä ihmisenalulla (siinä vaiheessa Bebemme oli kuukauden ikäinen). Onko repun asento ja tuki hyvä, eihän pää ole huonossa asennossa jne. Eli näitä normaalipohdintoja. Luettuani MyCarrierin ominaisuuksista olin vakuuttunut reppuvalinnastamme.


Kuva Stokke
MyCarrier Cool -reppu tukee vauvaa takapuolesta, reisistä ja selästä mahdollistaen luonnollisen "happy hips" -asennon. Siinä on ergonomisesti suunniteltu selkäosa, olkahihnat ja keskivartalovyö jotka jakavat painoa jolloin kantajan selkä ja olkapäät rasittuvat mahdollisimman vähän. Lisäksi repussa on kolme kantovaihtoehtoa: kasvot kantajaan päin, kasvot eteenpäin ja selässä kantamisen mahdollisuus.

Löysin Stokken sivuilta fysioterapeutti Vibeke Smith Aulie'n tekstin, jossa kerrotaan kuinka "happy hips" -asennolla varmistetaan lantion ja lonkkien oikeanlainen kulma kehittymisen kannalta. Voit lukea koko kirjoituksen "Ergonomics and advice when using Stokke MyCarrier" tästä, kliks.

Ergonomian lisäksi on tärkeää, että kantorepun kangas on turvallinen. Stokken MyCarrier Coolissa on käytetty Oeko-Tex Standardin mukaista kangasta, joka siis tarkoittaa ettei kangas sisällä mitään kemikaaleja, jotka olisivat lapselle haitallisia. Jos joku teistä haluaa lukaista tästä lisää, niin kliks Stokken sivuille tästä.

Ergonomian ja lapsen hyvinvoinnin sekä kankaan turvallisuuden lisäksi on mukavaa, että reppu on kivannäköinen. Repun värimaailma on mielestäni kohdallaan. Valittavana on joko kaunis beige tai tyylikkään musta kantoreppu.

Kuva Stokke

Kuva Stokke
Reppu on ollut vielä toistaiseksi käytössä vain kotona, mutta kun ilmat sallivat, lähdemme reippailemaan ulos. Tulevalla Nizzan reissullamme reppu pääsee varmasti oikeuksiinsa :). Reissusta lisää myöhemmin.No niin, nyt olisi sitten kysymysten ja kommenttien aika. 
Eli mielelläni vastaan kysymyksiinne ja otan kommenttejanne vastaan ilolla. Kirjoitan käyttökokemuksista lisää tässä kevään ja kesän aikana.

Iloa ja valoa päivään!

*Postaus tehty yhteistyössä Stokken kanssa*

1 kommentti:

  1. Hei ja kiitokset kivasta blogista. Olen ollut lukija jo pitkään mutten ole koskaan vielä kommentoinut :).
    Kirjoitathan jatkoa kantorepputestailulle. Meillä on hankintalistallamme kantoreppu, mutta poikamme on vasta kuukauden ikäinen joten repun hankinta-ajankohta on hieman myöhemmin. Kuulisin mielelläni kommentteja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...