24.11.2013

Huippuklinikalla tapahtuu...

Hyvää sunnuntaita kaikille <3.

En tiedä kuinka paljon ko. aihe siellä ruuduntoisellapuolen kiinnostaa, mutta sivunäyttöjen määrästä päätellen se kiinnostaa teitä ja siitä syystä ajattelin jatkaa huippuklinikan kuulumisten kirjoittamista. Ainakin silloin tällöin :)

Saimme väliaikaiset verkkosivut auki ja olemme niistä enemmän kuin innoissamme, jihuu! Toimitilat valmistuvat pikkuhiljaa ja niiden värimaailmasta ja tunnelmasta tulee erittäin mukava. www.dextralapsettomuusklinikka.fi

Lääkärit Niklas Simberg ja Eero Varila saivat kaksi lääkärivahvistusta lisää, kun Sanna Uotila ja Henna Oksanen liittyivät porukkaan.

Olisi mukava tietää, kiinnostaako tämä aihe teitä ja haluatteko kuulla tästä minulle niin rakkaasta projektista lisää.... Kiitos kommenteistanne, ne ovat tärkeitä :)6 kommenttia:

 1. Mua kyllä kiinnostaa. ;-)
  Vaikka oma lapsisaldo on nyt varmastikin täynnä, niin jo sen takia, että Niklas on paras lääkäri ikinä ja suosittelen häntä henkiönä ihan kenelle tahansa. <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Turnip kommentistasi :). Mielelläni kerron mitä tulvan pitää. On todella mukava olla mukana huippuhenkilöin varustetussa projektissa. Tervetuloa matkaan mukaan! Kivaa sunnuntai-iltaa Sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Kiinnostaa täälläkin, vaikka oma vauva saikin alkunsa luomusti. Mielenkiintoista lukea tarinaasi ja mahtavaa, miten paljon lääketiede pystyy auttamaan tässä herkässä ja tärkeässä asiassa. -Melina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Melina kommentistasi:). Asia tosiaankin koskettaa todella monia ja voi olla tosi kipeä asia. Itse olen ollut erittäin avoin ko. asian esilletuomisessa ja haluan jakaa oman tarinani rohkaistakseni ihmisiä vähintään keskustelemaan lääkäreiden kanssa. Kiva että seuraat blogiani :)

   Poista
 4. Ehdottomasti kiinnostaa. Oma lapsi sai alkunsa luomusti, mutta helppoa se ei ollut, joten senkin takia aihe kiinnostaa. Minulla myös monta keskenmenoa takana, joten hoidot voivat meillekin joskus olla todellisuutta.

  -JJ-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos JJ kommentistasi. Ihan ehdottomasti jatkan klinikasta kirjoittelua :). Hoidot ovat kehittyneet hurjasti ja yksityisenpuoli verrattuna julkiseen on tietyiltä osin kuin yö ja päivä. Jatkoa luvassa siis :). Kivaa maanantaita!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...