28.11.2013

Raskausviikon 32 kuulumisia

Ajattelin kirjoittaa viikkoni kuulumisia. Aloitetaan eilisellä neuvolakäynnillä. Kaikki oli erittäin hyvin. Vauva kasvaa ja on aktiivinen ja tuleva mama voi mainiosti :).Äitiyskorttiin raapustettiin seuraavaa:
RR: 102/61
U-prot: -
U-gluk: -
Hb: 121
Kohdunpohjakorkeus: 28
Syke: 140
Liikkeet: ++
Paino noussut raskauden alusta noin 9 kiloa.

Yleisvointi. Edelleen voinitini on erittäin hyvä, mutta totuudennimissä myönnettäköön, että masu alkaa jo painamaan jonkin verran. Ihmekös tuo, raskaanahan tässä ollaan ;). Myös rintsikoita pitäisi taas käydä ostamassa. Yksi koko isompana jälleen, kiitos. On tämä jännää seurata, miten oma kroppaa muuttuu raskauden aikana ja miten se synnytyksen jälkeen alkaa palautumaan.

Kauneus. Olen huomannut, että päivittäinen ihon hoitaminen on kannattanut. Ei kutinaa, hilseilyä, arpia (so far) eikä kiristystä. Olen jaksanut/viitsinyt vähintään 5 päivänä viikossa kuivaharjata ihoni ja olen tehnyt tarkkaa työtä varsinkin masun ja reisien kohdalla.
Ihostani ja pikemminkin kasvojen ihosta olen huomioinut pigmenttimuutokset. Jo olemassa olevat tummat silmänaluset ovat entistäkin tummemmat, joten ystäväni Joe Blasco on osoittautunut aamujen pelastuksekseni:). Kosmetologi tosin sanoi, että ihon väri palautuu raskaushormonien väistyttyä takavasemmalle.

Nukkuminen. Saan nukuttua vielä tosi hyvin ja olen siitä kiitollinen, sillä muutama blogikollegani on manaillut nukumavaikeuksien kanssa. Kääntyminen tuottaa välistä ongelmaa, mutta ähinän ja puhinan kautta olen saavuttanut maalini, eli toisen puolen kylkiasennon, heheheh :D. Yöllä ei tarvitse ravata vessassa kuin silloin tällöin ja sekin juontaa juurensa iltajuopottelusta. Jos vettä kuluu klo 22 jälkeen paljon, on vessassa ramppaaminen vähintään kerran yössä taattu juttu.

Mitäs tälle viikolle muuta? Kävimme viime viikonloppuna Sellossa ja siellä oli avattu joulupukin paja, jossa lapset pääsivät turisemaan itse joulupukin kanssa. Myönnettäköön, että mieleni teki mennä moikkaamaan huurupartaa, mutten uskaltanut ;).Babyfit on ollut mukana illan treeneissä. Mikäs tämän ohjaajan seurassa on huhkia :)


Tehtiin yhtenä iltana munakasta. 5 munaa, maustenakkeja, juustoa, tomaattia, sipulia ja mausteet. Namnamnam! Helppoa, hyvää ja nopeaa! Ja rutkasti proteiinia :)


Ystäväpariskunnan vieraillessa, tein jälkkäriksi valkosuklaapannacottan. Tosi iisibiisi tehdä ja törkeän hyvää! Tälläkertaa ohjeena toimi tämä resepti. Hyytymiseen varattava sellainen kolmisen tuntia eli ei sovi yllätysvieraille :).


Huippuklinikka valmistuu pikkuhiljaa. Kävin aamulla tsekkaamassa paikat yhdessä tiimin ja mainostoimistomme kanssa. Hienot tilat valmistuvat, kauniilla ja lempeällä värimaailmalla.


Tällaista tähän viikkoon on kuulunut. Huomenna alkaa rv 33 ja en voi muuta kuin edelleen ihmetellä miten viikot soljuvat nopeasti! Laskettuun aikaan on enää muutama hassu viikko ja sitten pääsemme halipusimaan meidän pientä, uutta perheenjäsentämme <3.

Iloa päivään kaikille! Huomenna on perjantai :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...