2.5.2013

Munaskujen kasvatusta aurinkoisessa, mutta viileässä Amsterdamissa.

Amsterdamin matkamme oli jälleen kerran todella mukava. Toki matka oli minulle hieman erilainen kuin aiempina vuosina, sillä nyt oli "munaskujen kasvatus" menossa samaan aikaan ja olo oli välistä aika turvonnut. Vatsa todellakin oli PALLO! Ystäviä oli ihana nähdä ja nauttia kaupungin sykkeestä.

Kävimme lauantaina dinnerillä mukavassa het Bosch -ravintolassa järven rannalla. Söimme hyvin ja nautimme muutamat lasit viiniä. DJ soitti taustamusiikkia ja me ihailimme auringon laskua. Harmi ettei tullut otettua yhtään järkevää kuvaa... Otin puolikkaasta hummerista kyllä kuvan, mutta se ei ole kovin silmiä hivelevä joten jätän sen julkaisematta ;)

Nappasin pari kuvaa ravintolan webbisivuilta. Mukavan näköinen paikka, eikö? Suosittelen lämpimästi, jos olette suuntaamassa Hollannin Helmeen.


Sunnuntaina saimme ystäviäperheen kylään. Brunssilla oli tarjolla perunasalaattia, lihapullia, makkaraa, tapenadeja, nauravia nakkeja, salaattia ja kuohujuomaa. Oli ääntä ja vilskettä! Lapset tuovat tullessaan niin ilon kuin myös väsykiukun. Kuuluu asiaan :D.


Ja sitten oli aika esitellä Miehelle, kuinka näitä härveleitä käytetään... heheh...Brunssin jälkeen suuntasimme Japanilaiseen Puutarhaan. Näky oli todella kaunis! Puiden kukkaloisto vangitsi katseet.


Sunnuntai-iltana suuntasin Mieheni kanssa Blues-Clubille kuutelemaan livebändiä. Käykäähän tsekkaamassa Bourbon Street. Lasi kylmää juotavaa ja musikkia. Bueno! :)


Maanantaina lähdimme shoppailemaan ja katsastamaan kaupungin koristelut. Tuli otettua vain pari kuvaa ilmapalloista ja shoppaajan janojuomasta sekä rumpuja soittavasta hevosenpäästä... (Ei, se en ole minä, hehehhe)..


Illalla suunstasimme hetkeksi ulkoilmabileisiin, mutta vilukissaa ei viehättänyt juhlia kylmässä säässä, joten pakenimme Mieheni kanssa paikalta ja suuntasimme muutaman välietapin jälkeen Jazz-clubille. Jazz Café Alto on pieni ja tunnelmallinen paikka, jossa on livemusiikkia seitsemänä päivänä viikossa. Boogiewoogie!

Kuva: http://belgie.holland.com/horeca/alto-cafe-amsterdam-jazz.html
Tiistaina sitten koittikin THE big day. Beatrix antoi vallan kahvan pojalleen Willem Alexanderille. Dance musiikin suurena fanina olin innoissani, kun Armin Van Buuren soitti uudelle kuningasparille sinfoniaorkesterin kanssa. Wuhuuu!Päivä oli aurinkoinen, mutta viileä. Se ei kuitenkaan haitannut meidän ilakoitiamme. Funfunfun!

Tällainen oli lomamme tulppaanien kaunpungissa. Rentoilua ja ystäviä. Sitten olikin aika palata kotiin. Kiitos KLM!

kuva: http://www.airplane-pictures.net/images/uploaded-images/2008-11/28/29963.jpg

Kotiin päästyämme soitin lääkärillemme ja menimme klinikalle. Munaskut kasvaneet hyvin ja punktio perjantaina eli huomenna. Jaiks! Kirjoittelen uutta postausta kunhan olen tajuissani. Wish me luck!


Xoxo KK


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...