20.5.2013

Totta se on! Welcome Bambino!

Bambino! Viivat sen kuin vahvistuivat ja täytyyhän se nyt jo uskoa! Meille tulee vauva tammikuussa. Nyt vaan kaikki kultahiput matkanvarrelle suojelemaan pikkuista tuolla masun uumenissa.


Itsekin olen syntynyt tammikuun paukkupakkasilla, joten tammikuu on hyvä kuu syntyä :).

Soitin perjantaina neuvolaan ja kyselin milloin kannattaa tulla ensikäynnille ja oliko soittoni liian aikainen. Ei kuulemma ollut ja ensiaika on 11.6.2013. Soitin klinikalle tänään ja kyselin miten jatketaan. Ensimmäinen klinikalla tehtävä ultra on 12.6.2013. Olen tyytyväinen että suhteeni Graviditakseen jatkuu, sillä olemme kokeneet henkilökunnan todella ihanaksi ja ammattitaitoiseksi. Olemme todella kiitollisia lääkärillemme Eero Varilalle ja koko henkilökunnalle tästä pienestä ihmeestä, meidän Bambinostamme <3.

Tuntemuksista sen verran, että rinnat ovat todella arat ja vatsassa möyrii aina välistä. En ole vielä tuntenut yökötyksen tunnetta, voihan olla liian varhaista vielä, mutta toivon todella etten tulekaan huonovointiseksi.

Latasin iPhoneeni applikaation, jossa näkee pienokaisen viikkokasvun ja saa tietoa myös omasta kehosta. Appsin nimi on niinkin erikoinen kuin pregnancy ;). Siitä kerrotaan näin: This pregnancy application is created by Health & Parenting Ltd. together with leading healthcare professionals. The purpose of the application is to give expecting parents a comprehensive guide during their pregnancy. Appsi on selkeä ja sitä on helppo käyttää. Onhan se mukava seurata tuon pienokaisen kasvua näin mobiilimaailman kautta. Pienokaisemme on tällähetkellä sesamin siemenen kokoinen ja hänen sydämensä alkaa lyömään tällä viikolla. Huikeaa!

Hmpf, en saa ladattua kuvia, joten päivän asu jää laittamatta. Olinkin tänään oikea taivaanrannanmaalarin taidonnäyte kirkkaine väreineni. Yritän huomenna uudestaan!

Mukavaa iltaa kaikille!

Xoxo KK


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...