24.5.2013

Vauvalehti, Kaksplus, joku muu? Mikä lehti tilaukseen?

Haluaisin tilata jonkun vauva-/ perhelehden, mutta kun en tiedä minkä. Kaksplus ja Vauvalehti jakavat mielipiteet. Odottaville äideille on suunntattu 9 kuukautta -lehti.

Ostin elämäni ensimmäisen vauva -lehden ja mielestäni se oli ihan hyvä. Kaksplus taitaa olla enemmän perhelehti, vai olenko väärässä? Tässä odottavan ja tulevan äidin tilassa toivoisin voivani lukea artikkeleita raskaudesta ja vauva-arjesta.

Keräsin alle yhteenvedot lehtien sisällöistä:

9 Kuukautta

9 kuukautta -lehti on kattava lukupaketti odotusajasta ja vauvanhoidosta. Käymme läpi odotuksen eri vaiheet ja kerromme, mitä nämä maagiset 9 kuukautta tuovat tullessaan. Odotusajan ohella tutustumme tietysti myös vauvan kehitykseen ja hoitoon. Lisäksi perehdytämme lukijamme odotusajan terveelliseen ruokavalioon ja evästämme heitä herkullisilla ruokaohjeilla.

Lehdestä voi lukea myös vertailuja ja esittelyjä erilaisista tarvikkeista ja tavaroista, joita äiti ja vauva tarvitsevat. Lehden 9 ihmeellistä kuukautta -osiossa pääsevät ääneen tulevat äidit: he kertovat raskauspäiväkirjoissaan odotuksensa eri vaiheista. Isän sivuilla taas luodataan isien mietteitä muun muassa isyydestä ja odotusajasta yleensä.
Vauva

Vauva-lehden lukijat ovat aktiivisia 20-40-vuotiaita naisia, jotka satsaavat täysillä uuteen elämänvaiheeseensa perheellisinä: vain parasta meidän perheelle! Siksi he seuraavat tarkasti myös Vauva-lehdessä olevia ilmoituksia ja pitävät niitä olennaisena osana lehden sisältöä.
Vauvassa on entistä enemmän koukuttavia tarinoita erilaisten vauvaperheiden elämästä, hyvin pakattuja tietopaketteja sekä viihdyttäviä ja palvelevia juttuja, jotka auttavat lukijaa valintojen viidakossa.
Lehteä uudistetaan ja vuorovaikutusta verkkosivujen kanssa tiivistetään entisestään. Vauva on vahvasti läsnä printissä ja verkossa.


Kaksplus
KaksPlus ymmärtää nykyvanhemman tarpeet ja uskoo hänen kykyihinsä ja osaamiseensa oli kyseessä sitten odottaja, vauvan, leikki-ikäisen tai jo pienen koululaiset vanhempi. Perhe-elämänä vankkumattomana äänenkannattajana vastaamme tiedonjanoisen lukijamme kysymyksiin sekä asiantuntijan että vertaisen suulla yhtä hyvin lapsen kasvusta, kehityksestä, terveydestä ja koulumaailmasta kuin vanhemmuuden monista erilaisista vaiheista ja rooleista, parisuhteesta ja perhe-elämästä yleensä, unohtamatta lapsiperheen tavarataivasta. Tule innostamaan ja kannustamaan nykyvanhempaa kanssamme! 


Itse taidan kääntyä Vauvalehden puoleen. Kuinkas siellä ruudun toisella puolella?

Xoxo KK


Kuvat
http://www.lehtilehti.net/wp-content/uploads/2012/06/Vauva-lehti.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_4QC7so624tY/S7XwMTVoidI/AAAAAAAAAQQ/A7RC0Ei6DA4/s1600/9+kuukautta.jpg
http://kuvat.lehtikuningas.fi/upl/normal385/kaksplus-1-2013.jpg

2 kommenttia:

  1. ite tilasin juuri kaksplus lehden täältä http://www.lehtitarjouksia.fi/kaksplus/ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. Meille tulee nyt vauvalehti alkuun. Enköhän jossain vaiheessa tilaa myös tuon Kaksplussan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...