23.5.2013

Kultakutrista ~ Kuka olen?

Olen saanut kysymyksiä emailiini (kysykää rakkaat lukijat kommenttiboxissa) minusta itsestäni eli millainen olen. Ajattelin kirjoittaa muutaman rivin aiheesta Kultakutri.

Haluan pysyä blogissani Kultakutrina, eli en ainakaan vielä ole valmis paljastamaan todellista minääni. Vaikka peitän kasvot kuvista, niin voihan olla, että joku minut tunnistaa. Tässä tapauksessa toivon, että hän nauttii kirjoituksistani ja antaa minun pitää Kultakutri -nimeni paljastamatta taustaani. Miksi näin? Blogini käsittelee kaiken naisellisen hömpän keskellä kuitenkin herkkää asiaa, eli lapsettomuushoitoja ja halusin kertoa meidän tarinamme blogin muodossa. Ehkäpä tämä antaa toivoa joillekin, jotka kipeän asian keskellä kamppailevat. Meidän matkassamme oli säkillinen keiju- ja enkelipölyä ja tein ensimmäisestä tuoresiirrosta plussatestin. Mutta tämähän on vasta alkua toiveelle, jota niin hartaasti toivomme. Olen nyt jo käsittänyt miten pitkä aika ensimmäinen kolmannes on ja tottapuhuakseni pelkäänkin hieman, ettei kaikki sujuisi hyvin. Tämä on yksi syy miksi haluan pitää itseni Kultakutrina, jotta voin kirjoittaa peloistani, iloistani ja tunteista ylipäätänsä.

Muutamalla lauseella minusta. Olen positiivisen utelias henkilö. Tutkin asioita aina. Nettisauhuaa välillä siten, että minulla on auki monta selainta... Ööö, järkevää? No ei aina ;).
Minulla on tiivis ystäväpiiri, johon kuuluu tuttavien ja kavereiden lisäksi rakas ydinporukka. Muutama pariskunta, joiden kanssa on hurjan mukava viettää aikaa.Olen aktiivinen. Mielummin tekemässä kuin sohvalla. Jalathan siinä istuessa puutuu :). Treeniä, liikkumista, touhuamista, you name it.Osaan kyllä ottaa myös rauhassa. Rakastan "lazy morning" -hetkiä. Luen sisustus- ja muotilehtiä. Makaan sohvalla, soitan TuneIn Radiosta loungea ja jazzia.
Tykkään pirskahtelevasta shampanjasta. Siihen taisi tulla nyt tauko.Tykkään tehdä mieheni kanssa ruokaa. Uudet makuelämykset ovat hienoja, kauniista kattauksesta puhumattakaan. Elämän pieniäsuuria iloja. Käymme miellämme myös ravintoloissa ja nautimme tunnelmasta.
Rakastan koiria! Ääni muuttuu heti, kun näen sellaisen karvamöykyn. Silitys tuo positiivisuutta ja rauhoittaa.
Opettelen puutarhanhoitoa. Minusta on tullut oikea wannabe viherpeukalo. Kuka olisi uskonut? Ei kukaan.
Kävelen lähestulkoon aina korkkareilla. Rakastan korkeita korkoja! Hääkenkänikin olivatkin Manolon lipstick red high heels <3. Love them.


Tykkään lukea. Luen elämänkertoja ja hömppää. Yöpöydältäni löytyy mm. Michael Monroen ja Ozzy Osbournen elämänkertojen lisäksi The Secret -kirja. Näiden lisäksi Elle ja Vogue. Kerrottakoon tähän väliin, että rakastan rock-musiikkia ja dancea (juu, äärilaidat, heh).


Pukeudun naisellisesti ja kiharran tukkani lähes aina. Edes laineille.


Inhoan kulmakarvojen nyppimistä.


Olen naimisissa maailman upeimman miehen kanssa.

Hän on huumorintajuinen, rauhallinen, useasti pilkesilmäkulmassa, hyvin pukeutuva, ajatteleva, fiksu, keskustelutaitoinen, lempeä, hyväsydämellinen, ihana.Minun rakas mieheni. Lupasin alttarilla ettemme eroa koskaan. Vihkikaavassamme ei ollut sanontaa "kunnes kuolema erottaa", koska emme tule eroamaan ikinä. Me ollaan yhdessä maailmanääriin.
Lopuksi: Dream BIG and Believe.
Unelmoi huomisesta, nauti tuulesta hiuksissasi, katso perhosen liitoa, huikkaa naapurille hyvät päivät ja keitä kupponen kahvia.
Ja ota suklaata.

Emmekä malttaisi odottaa meidän Bambsua tähän maailmaan.
Tässä siis osakertomus minusta, meistä <3

Xoxo KK

Kaikki kuvat: www.weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...