15.5.2013

5 km lupaus

Käyn hierojalla pari kertaa kuussa ja hän piti minulle viime viikolla kunnon palopuheen kävelyn tärkeydestä. Rakastan juoksemista, mutta IVF -hoitojen vuoksi, kävely on suositeltavaa. Niin, minhähän inhoan kävelyä. Juoksen, spinnaan, nostan rautaa tai möyrin pihahommissa paljon mielummin. En tiedä mistä tuo "inho" kävelyä kohtaan tulee, sillä kävelinhän minä ennen koirani kanssa. Kävellessä näki ja tunsi vuodenaikojen vaihtelut; kesän hiki toi kärpäset ja itikat tullessan, syksy taas tuoksui hyvälle, talvi teki posket punaiseksi ja keväällä heräsi itsekin taas henkiin.

Lupasin hierojalleni Jarmolle, että kävelen joka päivä 5 kilometriä. Ja ah, muutaman päivän jälkeen olen jo koukussa. Ihanaa pistellä menemään pitkin maita ja mantuja. Kävelen ohi kiljuvien lapsien ja heidän  leikkipaikkansa, näen koirien ilon vapaana koirienulkoilutustarhassa, talon rakennuspuuhissa olevan pariskunnan, aarimaan ja satoa toivovat viljelijät sekä muut kävelijät jotka kävelevät hymyissä suin!

Otan huomenna kuvia matkani varrelta ja teen niistä postauksen.

Alla kuva, joka otettu Grand Canyonilta. Olimme ystäväpariskunnan kanssa US&A roundtripillä ja kävimme tutustumassa Grand Canyonin maisemiin. Maisemat olivat henkeäsalpaavan upeat! Aikamoinen kipuaminen takaisin ylös, vaikkei menty kuin osa kokonaismatkasta alaspäin.


Nyt venyttelemään saunan lämpöön.

Iloa iltaan!

Xoxo KK

PS. Teen reissuistamme postauksia lähitulevaisuudessa. Tekstiä tulee ainakin Hollannista, Jenkeistä, Thaimaasta, Egyptistä, Italiasta, Ranskasta ja parista muustakin maasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...