27.5.2013

Kesän alkoholittomat juhlajuomat

Kuten monella muulla, on meilläkin kesällä juhlia tiedossa. Äitini syntymäpäivä, Miehen syntymäpäivä, meidän hääpäivämme, juhannus ja pitäähän sitä lomaakin juhlistaa :). Kävimme äsken kaupassa (tai minä huitelin äidin syntymäpäivälahjan perässä ja Mies hoiti kauppaostokset) ja huomasin ilokseni Mieheni ajatelleen vaimoaan alkoholittomilla tuotteilla.

Citymarketin kauppakassista löytyi seuraavaa:

Blue Nun, alkoholiton valkoviiniBonne Nouvelle, alkoholiton kuohuviini


Kuva 2.

Lisää alkoholittomia juomia voit käydä kurkistamassa Alkon sivuilta osoitteesta: http://www.alko.fi/kausituotteet/fi/Alkoholittomat

Kuva 3.


Kotilieden sivuilta löytyi kirjoitus kesäisestä boolista:
"Muista varata myös alkoholiton vaihtoehto. Alkoholiton booli sopii myös raikkaaksi janojuomaksi. Kivoja alkoholittomia booleja ovat esimerkiksi appelsiinitäysmehusta ja spritesta valmistettu kesäinen booli tai raparperimehusta valmistettu raparperibooli.
Sopivia alkoholittomia raikkaita kesäjuoma on myös perinteinen jäätee tai vihreästä teestä valmistettu mintulla maustettu vihreä jäätee.
Seljankukista valmistetaan hienostunutta seljankukkamehua ja oman puutarhan mustaherukanlehdistä valmistuu mustaherukanlehtijuoma. Kotitekoinen laimennettava sitruunalimonadi maistuu lapsille.
Siman ystävä valmistaa kesäjuomaksi marjoilla maustettua simaa tai mustaherukanlehdillä höystettyä mustaherukanlehtisimaa."
Ja tässä vielä linkki yhteen sivustoon, jonka jälkeen ei pitäisi olla kysymystä "mutta mitä tarjota raskaille, kuskeille, lääkekuurilaisille ja muille selväpäisille ;): http://juomat.nettisivu.org/alkoholittomat-juomat/
Hauska idea tehdä booli Aallon maljaan! Ehkäpä kokeilen... ei mikään maailman käytönnöllisin, mutta kaunis ja erilainen.
Kuva 4.
Ihanan raikkaan näköisiä juomia!
Kuva 5.
Kuva 6.
Ja hieman huumoria... :D
Kuva 7.

Kyllä meille alkoholittomien juomien ryystäjille on siis vaikka mitä vaihtoehtoja. Vain mielikuvitus on rajana! Itse ainakin aion tänä kesänä nauttia niin punkkarista, valkkarista kuin kuoharista ja boolistakin. Ja seurahan se on mikä ratkaisee, ei alkoholi. Ja eipähän ole sitä ikävää jysäriä seuraavana aamuna :) 
Eli ei muuta kuin cin cin! 
Kuva 8.

Iloa päivään!
Xoxo KK

Kuvat:
Kuva 1. http://www.alko.fi/tuotteet/fi/008086
Kuva 2. http://www.lono.co.uk/images/bonne_nouvelle_sparkling.jpg
Kuva 3. http://www.sinebrychoff.fi/SiteCollectionImages/Juomasekoitukset/Boolit_aloituskuva.jpg
Kuva 4. http://www.menaiset.fi/files/images/articles/2135/620x0_drinkit1.jpg
Kuva 5. http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/helmi/744571.jpg
Kuva 6.http://www.ruokala.net/static_images/view/4187/size:recipe
Kuva 7. http://ydinjate.org/kuvat/files/ydinjate_kuva_791_70.jpg
Kuva 8. http://3.bp.blogspot.com/_7dwkLdGY2SU/TU0ItRVXlsI/AAAAAAAAAZM/PUtbxcBR3CM/s1600/toast.jpgEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...