26.5.2013

Päivä Helsingissä

Miehen juhliessa työporukan kanssa jossain tuolla lahden toisella puolella, minä vietin kivan päivän ystäväni ja hänen lapsiensa kanssa Helsingissä. Käyn viikoittain Isolla Kirkolla, mutta tämä päivä oli extra-mukava, sillä auringon paisteen lisäksi oli kivaa seurata lasten intoa ja ihmetyksen aiheita.

Tälläkertaa vaatteiden valinta ei ollut vaikeaa, sillä aikaa ei ollut tuhlattavaksi ;). Ystävä laittoi viestin, että nyt lähdetään, 10 minuuttia... Yövetimet päällä, hampaat harjaamatta, tukka laittamatta, nature -lookki, vaatteet valitsematta ja säästä ei tietoakaan! Äkkiä vaatekaappi auki, puoli minuuttia ja tadaa! Outfit oli valmis! Kuka sanoi, että naisilla menee aikaa?Ja tässä lopputulema. Ihan jees, vai mitä?Suuntasimme Caruselliin nauttimaan lounasta tai noh, pientä välipalaa, sillä minulla aamu venähti hieman.. :)

Kuva Google

Carusellissä alkoi iltapäivällä yksityistilaisuus, jonka vuoksi paikka oli koristeltu karnevaalivaloilla ja beach-tunnelmaa hakevilla "palmunlehdillä".
Pikalounaan jälkeen suuntasimme leikkipuistoon. Jipiii, lapset olivat riemuissaan! Taisi siellä kiikussa yksi hieman vanhempikin käydä...


Pomppimisen ja kirmailun jälkeen lähdimme Espan puiston vilinään.


Kuva Google

Eteemme sattui Tartu Mikkiin -karaokekoppi. Tiedättekö ko. ohjelmaformaatin? Karaokekoppiin mennään laulaa lurittamaan jokin kappale ja ohjelman vierailevat tähdet arvaavat kappaleen ja jatkavat laulua heti sen tiedettyään.

En kuitenkaan mennyt koppiin, vaikka mieli ehkä ihan vähän tekikin... ;)


Espalta suuntasimme Havis Amandan kautta Kauppatorille. Lokit kirkuivat ja turistit napsivat kilpaa kuvia.


Vanhan ajan raitsikka on taas kuvioissa...Muutama kuva Googlen kätköistä. Kauppatorin vilinässä on mukava istahtaa kahville ja munkkipossulle ja ostaa kotiinvietäväksi vaikka litra mansikkaa ja mustikkaa tai uusia perunoita. Nams!

Kuva Google
Kuva Google
Helsinkiin on rantautunut jo useampana vuonna näitä Keski-Euroopastakin tuttuja; erilaisiin pukuihin sonnustautuneita ja paikoillaan seisovia hahmoja. Lapset olivat tosin enemmän innoissaan ilmapalloistaan.


Eilen oli muuten Eemelin synttärit! Hienot 50 vuotta jo! Nuori pojankloppihan tuo vielä on... ;)Kotimatkalla saimme nauttia jos jonkinlaisesta kulttuurielämyksestä. Espan puisto on siitä todella mukava, että siellä on aina kesäisin erilaista ohjelmaa ja tunnelmaa. Tässä yksi eteemme sattunut performanssi.Kannattaa tutustua Espan lavan tarjontaan. Mikä sen mukavampaa kuin istahtaa Kappelin terasille nauttimaan lasillinen ja kuuntelemaan musiikkia. Eilen sattui olemaan Big Band Maraton ja koko lavan läheisyys oli "hytkyviä" ihmisiä pullollaan!

Kuva Google

Kuva Google

Tällainen oli minun päiväni Helsingissä. Illalla sain puhelinsoiton Mieheltä, joka oli tulossa jo kotiin. Taisi olla tiukka reissu ;)

Xoxo KK


Kuvat
http://www.carusel.fi/ext/cms3/gallery/1_1_KAHVILA-RAVINTOLA-HELSINKI.png
http://crepes.fi/sites/default/files/images/_DSC4791.iso.JPG
http://media.lonelyplanet.com/lpi/23779/23779-8/681x454.jpghttp://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/c0.236.851.315/p851x315/472265_350077068375566_139835770_o.jpg
http://muusikoiden.net/dyn/keikat/89294.jpg
http://www.helsinkiviikko.fi/sites/default/files/styles/festival_full/public/event-images/helsinki-paiva_espan_lava_kuva_lauri_rotko.jpg?itok=uxWDK0Y7
http://www.kappeli.fi/uploads/pics/kappeli_650x225_terassi.jpgEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...