30.5.2013

On the Road

Terveisiä tien päältä!
Tämä on ensimmäinen mobiilipostaukseni, joten älkää ihmetelkö jos jotain outoa liittyy sisältöön.

Tykkään ajaa autoa. Monesti minä ajankin ja Mies nauttii viihdyttäjän roolista:). Musiikilla on suuri merkitys ajomukavuuteen. Ruuhkan keskellä musiikillinen tunnelma voi vaihdella rockista hempeään tunnelmaan ja päinvastoin. Tahtotila kanavan vaihtoon käy sekunneissa ja silloin puhutaan armottomasta kanavarallista ;).

Tänään listalla oli Swedish Housemafian lisäksi mm. Jennifer Lopezin tuotantoa ja rock-genrestä vastasi Skid Row ja G'n'R.

Musiikkiakin tärkeämmäksi huomasin yllätyksekseni (alkuraskauden hiffaamisia) juoma- ja syöntipuolen. Jano oli käsittämätön ja huikopala teki terää. Lapsuudenkotiin päästyäni verensokeri oli kuitenkin päässyt laskemaan ja äidille kiukuttelin kuin uhmaikäinen kakara (*noloa, I know*). Murua rinnan alle ja taas hymyilytti. Äitikin uskalsi jo kommentoida, että jos ei tietäisi, niin voisi luulla sinun olevan raskaana.... Heheheh:)! Syömisen jälkeen iski niin armoton väsymys, että tuntui kun jalat karkaisivat alta. Pikaiset kauneusunet ja pinkkiä huuliin, niin johan fiilis koheni.

Äidin juhlat on lauantaina. Toivottavasti aurinko hellii meitä. Ukkosherra saisi vähintään pysyä poissa.

Terveisiä siis härmästä!

Xoxo KKEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...