10.5.2013

Tuoresiirto tehty..jännää!

Keskiviikko koitti ja tuoresiirto tehtiin. Sain keskiviikkoaamuna klinikalta soiton jossa kerrottiin toisen alkion olevan jo blastokystivaiheessa (viisi päivää vanha alkiorakkula) kun taas toinen alkio ei ollut jatkanut jakaantumistaan ja näin ollen voi olla, ettei se selviä pakastukseen asti. Hoitaja kuitenkin kysyi mitä mieltä olen kahden alkion siirrosta. Keskustelin Miehen kanssa ja päädyimme siihen ettemme halua riskeerata, sillä jos huonompi alkio tippuisi kyydistä, voisi se tiputtaa myös sen toisen matkalaisen. Lääkäri vahvisti meille tämän vielä iltapäivällä siirron yhteydessä. Labra halusi kuitenkin seurata toisen kehitystä vielä torstai-aamuun ja eilen sitten sain soiton, ettei se alkio ollut kirinyt kehitystä, joten se meni roskiin :(.

Vaikka kaikki meni hyvin ja matkassa on loistoyksilö, keskustelin kuitenkin lääkärin kanssa jo jatkosta, jos nyt ei tärppää. Lääkäri sanoi, että yleensä ennen uutta rundia odotetaan yksi kierto, mutta munasarjani olivat toipuneet hienosti lääkkeistä ja punktiosta, joten hän ei näe mitään syytä odottaa, vaan voisimme aloittaa uuden hoitojakson jo ensi kierrossa. Jipiii! Sinänsä hienoa, sillä kesälomat alkavat ja klinikka on heinäkuun osittain kiinni.

Kuva: http://soundlogik.com/wp-content/uploads/ok-sun-is-shining.jpg

Mutta ei mennä asioiden edelle. Nyt on tyyppi kyydissä ja toivotaan, että hän pysyy siellä :)
Olen tuntenut tänään hetkellisiä viiltäviä kipuja, joten peukut pystyyn, että ne olisivat kiinnittymiseen liittyviä tuntemuksia. Blastokystihan kiinnittyy kait nopeammin / paremmin ja toivottavasti alkaa rakentamaan verisuoniverkostooaan tuolla sisuksissa :)

Tässä vielä kuva munasolun matkasta ja kehittymisestä:

Kuva: www.lajollaivf.com/wp-content/uploads/2011/05/blastocyst_transfer.jpg

Nyt vaan otan (tai siis minun tapauksessa Duracell kun olen, YRITÄN ottaa) iisisiti. Puutarhan hoitoa ja auringosta nauttimista. Sekä tietty mukavien jutustelua kyytityypille ;)

Tähän loppuun vielä haluan tuoda ilmi miten tyytyväinen olen Graviditakseen. Teen asiasta erillisen postauksen, mutta haluan jo tässä vaiheessa kertoa kuinka hyvin ja ammattitaitoisesti minua on hoidettu ja kuinka minusta aina tuntuu, että olen heidän ainokainen asiakkaansa. Kiitos <3

Luottavaisin, mutta silti realistisin mielin, Xoxo KK <3


Kuva: http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRg3QzWEeZT10e_syokm5Q2HE0qEd1pN1KO7W0trorLRKfnVKnL

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...