13.12.2013

UH. Jokailtainen turnajaismantrani

UH, UH, UH. Tällaista kuuluu iltaisin siellä missä liikun. Vaikkei näy niin varmasti kuuluu. Nyt kun Bebe on perätilassa ja räpsii pikku jaloillaan äitiään nivusiin ja muljuaa muutenkin yksiössään, on UH erittäin kovassa käytössä. Illat tuntuvat olevan erityisen vilkasta ja aktiivista aikaa. Pienokaisemme mättää menemään päivällä kerättyä energiaansa aina illan tunteina. UH.

Mies ja muutama ystävä on kuullut tätä uutta mantraani ja heistä se on jopa huvittavaa. Sohvalta ylösnoustessa, UH. Saunanlauteilta alastullessa, UH UH. Ja eniten viljelen mantraani nukkumaan mennessä tai sängyssä kääntyessä, UH UH UH UH UH. Tyttö pienoinen, rakas kirppunen; käänny takaisin raivotarjontaan tänään. Huominenkin sopii. Kiitos. t. Äitisi.

Ei mulla sit muuta tälläkertaa :). Otetaan chillisti vaan.
PS. Päivääkään en vaihtaisi pois vaikkakin nyt ahdistaa ja UH kuuluu monta kertaa illassa :D2 kommenttia:

 1. Meillä kuulu ihan sama UH, vaikka vauva on RT:) Vaikka maha nyt on ihan keskikäyrälä meneva, nii silti jää jo tielle ja sohvalta nousemisenkin pitää olla oma systeemi:) että smaa mantra täälläkin:) Onneksin sulla sektio, niin ei tarvi sentakia panikoita, että vauva perätilassa. Multa on mennyt kokona ohi, miksi sulle tehään sektio? Seläsi takiako?
  Oikein mukavaa Joulun ododtusta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilisestä ultrasta kävikin ilmi, että vauva onkin RT. Jeee! Voihan se olla, että vauveli käväisi PT:ssa, mutta lääkäri epäili sitä. Meilläkin vauva menee keskikäyrällä, eli syntymäpainoksi on arvioitu 3.3-3.5 kg, niin silti tämä bebe alkaa jo painamaan ikävästi ja liikkeet ovat voimistuneet hurjasti. Kunnon iskuja satelee mamalle välillä.Minulle tehdään sektio omasta pyynnöstäni perustuen skolioosiin ja lantionalueen rautoihin. Teen siitä vielä pian erillisen postauksen.

   Ihanaa joulunodotusta myös Sinulle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...