29.12.2013

Päivän asu á la raskauspukeutuminen

Viimeiset raskausviikot ovat olleet pukeutumisen kannalta hieman haasteelliset. Tai oikeastaan, eihän tässä mitään haasteellista ole, kun on vain muutama vaatekappale joista valita päivänasu. Heh.

Vielä hetki sitten mahduin omiin farkkuihini, tosin Belly Belt avitti vetoketju- ja nappiosuuden kanssa. Nyt omat farkut tuntuvat ahdistavilta (eikä kaikki edes mene jalkaan), joten olen siirtynyt suosiolla äitiysfarkkuihin, joita minulla on pari kappaletta.

Olen siis hankkinut parit mammafarkut ja muutaman tunikan/mekon; harmaan, mustan, valkoisen, viininpunaisen ja ruskean (lainassa). Olen panostanut sellaisiin vaatteisiin, joita voin käyttää raskauden jälkeenkin ja nämä mekot ovat juurikin sellaisia. Eihän sitä kuitenkaan heti ole bikinikunnossa... Ai ei vai :D? Kipaisin Gina Tricotsiin ja nappasin mukaani pitkämallisia toppeja, jotka ovat samalla tukeneet mukavasti keskivartaloa. Napakoita kun ovat.

Tänään päälleni valikoitui musta tunikamekko, josta olen tykännyt todella paljon. Mammasukkikset ovat muuten ihan must-ostos. Niin mukava päällä, kun eivät kiristä tai purista mistään :).

Kuvan perusteella voisi kuvitella nyt olevan syys-lokakuu. Sellainen 15 senttiä lunta ja pieni pakkanen olisi toiveena, kiitos :)

Miten te pukeudutte / pukeuduitte raskausaikana? 
Ovatko / oliko farkut enemmän IN kuin tunikat / mekot?

 

12 kommenttia:

 1. Täällä vaatetukseen kuuluu aika paljon kirppikseltä ostettuja äitiysvaatteita, eli uutena en ole ostanut juuri mitään :) Enää ei viitsi edes ostaa, kun vauva tulee kuitenkin suhteellisen pian.
  Laitatko muuten postauksen sitten siitä suunnitellusta sektiostasi, kiinnostaisi lukea enemmän tuosta sektiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kirppikseltä löytää varmasti tosi hyvin kivoja vaatteita. Äitiysvaatteita pitää kuitenkin niin vähän aikaa. Kierrätys kunniaan :).

   Sektiopostaus tulossa huomenna eetteriin :)

   Poista
 2. Olen myös tähän asti pärjännyt omille farkuilla ja belly beltilla, mutta kans tuntuuu, että täydyy ne yhet äitiysfarkut koht ottaa käyttöön:)Hommasin ne jossa vaihessa huutonetista, kun käyttöaika on nii lyhyt. Jos ne ja sitten legginsit sekä pitkät paitat//villapitat pelastaisivat viimeisen kuukauden:)
  Oikein mukavaa loppuvuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villapaidoilla ja leggareilla pärjäät hyvin viimeisen kuukauden. Varsinkin, kun ei ole lunta ja pakkasta :)
   Mukavaa loppuvuotta myös sinne ja tsemppiä :)

   Poista
 3. Itse olen käyttänyt kahta paria äitiysjegginsejä jo raskausviikolta 15 mukavuussyistä. Jotenkin ei masutuubi/babybelt tuntuneet hyviltä. Satsasin kaksiin Mamas&Papas merkkisiin housuihin jo tuollon, vaikka ne olivatkin hintavahkot. Käyttöikää ja kertoja niille kuitenkin tulee aika reilusti, kun olen jo pitkään käyttänyt.

  Lisäksi olen käytänyt aika paljon erimallisia tunikoja, joita vaatekaapissa oli entuudestaan ja samoin iskin kultasuoneen, kun veljeni tyttöystävä antoi käyttööni omia odotusajan vaatteitaan.

  Suuria ostoksia en siis ole joutunut tällä saralla tekemään. Tällä hetkellä suurimmaksi ongelmaksi näyttävät muodostuvan nuo kengät, sillä jalkani ovat melkoisen turvoksissa ja samoin vatsa tiellä kenkiä jalkaan laitettaessa, Viimeiset päivät olen käyttänyt tyylikkäitä mustia kumisaappaita, joita joku jo luuli ratsastussaappaiksi:)

  Vielä on reilu kuukausi laskettuun aikaan, katsotaan kuinka käy vaate/kenkäosaston kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen huomannut muutamissa kengissä, että ihan turva tunkea jalkaan. Varsinkin rakastamani korkokengät -saappaat olen suosiolla jättänyt kaappiin odottamaan kevättä. Muutamalla ystävällä jalat turposivat loppuraskaudesta ja palautuivat sitten synnytyksen jälkeen normaalikokoon. Toiset taas joilla turvotusta on jo esim. keskiraskaudesta eteenpäin ovat surkutelleet sitä, että jalat ovat todella muuttaneet muotoaan ja vanhat kengät eivät ole enää mahtuneet jalkoihin.

   Tsemppiä viimeisiin viikkoihin. Rentoja, mukavia vaatteita vaan päälle :)

   Poista
 4. Itse sain äitiyspaitoja muutaman lainaksi, ja itse ostin parit housut ja pari mekkoa. Seuraavaan raskauteen hankin kyllä ehdottomasti tuollaisen belly beltin, sen verran paljon kaipasin tavallisia housuja ja sortseja kesällä. Mekot olivat kovassa käytössä loppuraskaudessa ja onneksi omistan myös tavallisia mekkoja, jotka kävivät raskausaikana. Minä myös ajattelin että voin käyttää äitiysvaatteita raskauden jälkeen mutten ottanut imetystä huomioon. Jos olisin tajunnut tämän etukäteen, olisin keskittynyt haalimaan sellaisia paitoja, mekkoja ja tunikoita, joissa on kietaisupääntie. Nyt jouduin hankkimaan erikseen imetyspaitoja. Ja edelleen päivän asun päättäminen on helppoa, sen verran vähän valinnan varaa on edelleen. :)

  Monella kengänkoko on muuttunut pysyvästi raskauden jälkeen, onneksi itselleni ei käynyt niin. Olisi ollut kurjaa joutua sanoa heippa kaikille vanhoille kengille. :)

  -JJ-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuule toivon todella ettei kengänkokoni muuttuisi... jäisi nimittäin sellainen arsenaali kenkiä meikäläiseltä. Voi voi voi... Toivotaan parasta :). Belly belt oli kyllä ihan ehdoton! Ja muuten, hyvä vinkki tuosta imettämisestä.... ei taida onnistua mekolla kovin hyvin/helposti ;).

   Poista
 5. Tosi kiva tunikamekko ja menee myös raskausaikana mahan kanssa kivasti. Saanko kysyä mistä olet noita löytänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki saa kysyä :). Vilasta löysin ko. mekon. Siellä ja VeroModalla on kivoja mekkoja. Käypä tsekkaamassa tarjonta :)

   Poista
 6. Takana kolme raskautta ja kengänkoko on kaksi numeron suurempi kuin ennen raskauksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaihtelee eri ihmisillä. Ystäväni saanut 4 muksua eikä kengänkoko muuttunut kuin hetkellisesti. Toivon samaa minulle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...