17.12.2013

Odotusajanvalokuvaus - behind the scenes

Ystäväpiiristämme löytyy ammattivalokuvaaja, jolla on takanaan vuosien kokemus erilaisista kuvauksista. Vierailimme ystävämme studiossa odotusajanvalokuvien merkeissä. Meillä oli muutama teema mietittynä etukäteen ja saimme muutaman uuden idean kuvauksissa. Kuvissa on niin huumoria kuin herkkyyttä ja hauskoja yksityiskohtia.

Meillä oli mukana kaksi isoa matkalaukullista rekvisiittaa. Oli nimittäin vaatettta, lakanaa, tyynyä, koruja ja pari golfmailaakin eksyi laukkuihin mukaan. Niin ja kitara! Enemmän tavaraa kuin pitkälle matkalle lähdettäessä, hahahah! Sanoin Miehelle, että parempi liikaa kuin liian vähän.

Jaan kanssanne muutaman "behind the scenes" -kuvan. Oli muuten jalat aika finaalissa 4,5 tunnin korkokengillä seisomisen jälkeen. Ja korot kun sattuivat olemaan sen reilu 10 cm ;)Saamme kuvista ihanat muistot, jotka voimme jakaa ystävien ja sukulaisten kesken. Takkahuoneemme seinä ja Beben huone saavat ainakin uutta säpinää kuvien kautta :). Kunhan kuvat ovat valmiit, teen uuden postauksen lopputuloksesta.

Oletteko te käyneet tai aiotteko mennä odotusajankuvauksiin?

Iloa päivään kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...