6.12.2013

Itsenäisyyspäivä

Meille on muodostunut perinteeksi juhlia rakkaan kotimaamme itsenäisyyttä muutaman ystäväpariskunnan kesken. Kilistämme maljoja, vaihdamme kuulumisia ja seuraamme tietenkin Presidenttiparin vastaanottoa ja kommentoimme siinä samalla iltapukuvalintoja :).

Pieni kurkistus illan vaatevalintaani. Punaiset hääkenkäni pääsevät jälleen parketille juhlimaan tärkeää päivää yhdessä punaisten kynsien kanssa. Tasapainon vuoksi ajattelin sipaista kutreilleni joko Jukka Rintalan hiuskorun tai sitten strassipinnit... Katsotaan mihin päädyn. Mekkovaihtoehtoja ei sattuneesta syystä ole kuin se kaksi kappaletta, joten suurta vaatekriisiä en ehkä saa aikaiseksi. Mekkovalinta on vielä vaiheessa. Viikonlopun aikana lisää kuvia asuvalinnastani.



Viime vuonna innostuimme tanssimaan illan / yön pikkutunteilla Daruden Sandstorm tahtiin... Taitaa jäädä tänä vuonna tältä tulevalta mutsilta Darude tanssimatta ;). Ensi vuotta odotellen :).



Ihania, superhauskoja muistoja ystävien kanssa juhlimisesta. Muistutuksena / for your information, että Sandstorm on sitten enemmän kuin 3 minuuttia kestävä kipale... Jokaisella taisi hiki virrata biisin jälkeen...

Takaisin tähänhetkeen. Rakas Mieheni toi eilen kauniit kukat kotiin, joiden väriteemakin oli tarkkaan harkittu :).

Ja lopuksi se kaikista tärkein asia. 
Kiitos ja niiaus iso- ja isoisovanhemmillemme itsenäisestä Suomesta <3.  

Kuva

Ihanaa ja juhlinnan täyteistä Itsenäisyyspäivää teille kaikille!  Miten teillä juhlitaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...