23.12.2013

Missä muruseni on?


Raapaisen tässä kirjoituksessa hieman pintaa syvemmältä...

Tasan kahdeksan kuukautta sitten, huhtikuun 23. päivänä aloitin hoitojakson pistokset Gonal F:llä ja jännitin ensimmäistä pistosta aika paljon. Samainen päivä oli muuten blogini ensimmäinen päivä. Pistosta napaan -tekstin voitte lukea täältä

Juuri kun jännitykseni oli suurimmillaan ja kaikki valmiina, kuulin radiosta tutun kappaleen. Jenni siellä lauloi murusesta ja siitä missä hän on....


...Sanovat jos jossain huomaa tähdenlennon niin
toivoa voit silloin mitä vaan
Yöllä ylös taivaalle mä pyynnön kuiskasin
Kävisipä pian tuulemaan 

Tuuli tuule sinne missä muruseni on
Leiki hetki hänen hiuksillaan
Kerro rakkauteni, kerro kuinka ikävöin

Kerro, häntä ootan yhä vaan...

Siinä minä seisoin. Meidän keittiössä, kyyneleet silmissä ja itkin. Ajattelin, että tästä alkaa elämäni suurin ja ehkä vaikein, mutta sitäkin tärkeämpi matka, jonka onneksi voin tehdä rakkaan mieheni kanssa yhdessä ja ystävien tukemana. Menin ikkunan äärelle, katsoin ulos ja puhelin itsekseni, että kyllä Sinä Muru löydät vielä tiesi meidän syliin.   

Ja niin hän löysi tiensä. Kuukauden kuluttua meidän Muru on täällä ja voimme ihastella ja ihmetellä häntä <3. Ja taas minulla kyyneleet silmissä. Onnesta. 

Tunnen niin suurta onnea ja kiitollisuutta tästä pienestä ihmeestä, joka kasvaa ja kehittyy masuni uumenissa. Hän touhuaa innokkaana ja aistii asioita, ilmoittaa möyrimisellään meille että kaikki kunnossa äiti ja isi. 

Tunnen ajoittain myös suurta tuskaa, kun ajattelen niitä joiden Muru on vielä matkalla ja se matka on voinut olla pitkä ja kivinen. Voi kunpa minulla olisi taikasauva ja ihmepölyä. Jakaisin sen teille kaikille, jotka tämän kipeän asian kanssa taistelevat. 

Tuskaani on onneksi helpottanut projektini Huippuklinikalla. Olen saanut kuulla uskomattoman hienoja ja sydäntälämmittäviä tositarinoita kuinka jopa vuosien lapsettomuuden jälkeen on ne kaksi maagista viivaa ilmestynyt testipuikkoon. Klinikan henkilökunta panostaa todella paljon asiakastyöhön ja etsivät case-by-case -tietoa juuri tietyn pariskunnan tarpeeseen. Murunen voi siis löytää tiensä äitin ja isin syliin pienellä avustuksella.  

Olemme todella kiitollisia meidän sympaattiselle ja erittäin osaavalle lääkärillemme, Eero Varilalle. Ilman Eeroa ei ehkä olisi Murustakaan. Kiitos Eero ja koko henkilökunta <3 Uskokaa lujaa ja pitäkää kiinni unelmista, sillä uskon että ne toteutuvat. 
Tavalla tai toisella <3 

Onnellisia ajatuksia kaikille <3

2 kommenttia:

  1. <3 pian muru on täällä. Joulu on itselleni yhtä liikutusta ja herkistymistä, ikävää ja onnea - yhtä suurta tunnetta. Ei vältytä liikuttumiselta tänäkään vuonna tuon pienen ihmeen takia, suurin onni on hän. Ihanaa joulua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos SS, ensi joulu on niin paljon erilainen kuin tämä joulu oli. Pieni liimanäppi kaataa kuusen takuuvarmasti ;). Ihanaa, enää kolme viikkoa ja pieni ihmetyttömme on täällä <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...