18.12.2013

New Heels - Uusi pari kaupasta ulos

Kuten olette varmasti huomanneet, rakastan korkokenkiä. Raskaana ollessani olen pystynyt kävelemään koroilla melko hyvin, mutta rajansa kaikella. Totuuden nimissä; valitsen näillä viimeisillä viikoilla ennemmin UGGit tai korottomat saappaat jalkaan korkojen jäädessä kaappiin odottamaan myöhempiä aikoja.

Tätänykyä panostan myös kengän lestiin ja kokonaisfiilikseen. Nuorempana ostin kengät kuin kengät vaikka parissa ei olisi ollut muuta hohtoa kuin se ulkonäkö ja sitten kaupunkireissun jälkeen (puhumattakaan yön pikkutunneista)  jalat olivat aivan muussina ja kylmä vesi paras lohtu kärsineille varpaille. Nykyään lestillä on iso merkitys, jotta voin hyvillä fiiliksillä lähteä kaupunkiin pörräämään kauniit kengät jalassa.

En ole hetkeen ostanut kenkiä, mutta viime viikonloppuna Cityn hulinassa löysin kauniin parin ja kiikutin sen kotiin asti. Olin varmasti aikamoinen näky mahoineni, takkineni ja saappaineni kaupan sovituspenkillä :). Kuumuus iski tietenkin juuri silloin kenkiä sovittaessa. Ylläri? Heh. Hiki valui mutta sain kuin sainkin kengät jalkaani ja AH!, kävely niillä oli ihanan helppoa hyvän lestin vuoksi. Jopa nyt raskaana. Mitä se onkaan sitten kun Bebe on täällä ja pääsen kaupungin hulinaan kenkineni vauva Bugiksissa... Ihania kevätunelmia ;).

My new beauties. Me like a lot!
Tällaista tälläkertaa. Nyt tämä muumimamma sutii hieman kuontaloaan kuntoon ja lähtee Huippisklinikalle palaveriin. 

Iloa harmaaseen päivään! Tänään on muuten pannari-ilta tiedossa. Tehkää tekin :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...