4.12.2013

BOOM! Raskausviikon 33 ihmettelyä

Tänään kuultua: "Onpa hassua kun susta ei takaapäin näe yhtään, että olisit raskaana.". Mutta odotas kun sivuprofiili paljastuu. Boomboom!

Masuni edustaa entisajan ennustuksen mukaan poikavauvaa. Eikös se niin tämän tutun ennustuksen mukaan mene, että eteenpäin oleva masu on poikamasu ja sivuille levinnyt on tyttömasu? Kyllä täällä tyttöä kovasti odotellaan ultrien mukaan :).

Onko teillä ollut eteen- vai sivuillepäin masut ja onko tämä vanha ennustus pitänyt paikkaansa?


Rentoa iltaa kaikille :). Me aletaan nyt syömään, ettei vaan pääse pienenemään ;)

14 kommenttia:

 1. Aivan ihana massu!

  Minulla oli myös samanlainen maha, takaa ei nähnyt viime metreillekään että olen raskaana. Eli siis kunnon rantapallo :) Poikaa minullekin kaikki veikkasivat (emme tienneet kumpi tulossa) mutta tytöntylleröhän sieltä tupsahti.

  -JJ-

  VastaaPoista
 2. Mä vaan pohdin, että mihin tämä mun rantapalloni vielä paisuukaan :D. Kuusi viikkoa to go (sektio varmaan rv39 kantturoissa) ja nyt jo balleroinen tämän kokoinen.

  VastaaPoista
 3. KÄÄK! Anonyymi, joka juuri jätit kommentin: ANTEEKSI! Minä rähmäkäpälä poistin sen vahingossa. Jos viitsit, niin käy ihmeessä jättämässä kynänjälkesi uudestaan. Sinulla siis LA 25.1.2014. Kiva, kun löysit blogini :)

  VastaaPoista
 4. Heh, ei se mitään..mitähän sitä tulikaan kirjoiteltua. No jokatapauksessa siis ihanaa kun näinkin lähekkäin lasketutaikamme! Minulla siis 25.1.14. Jään ehdottomasti lukijaksi! :)

  -n-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun lisäsit kommentin :). Oletko muuten voinut hyvin ja jaksat touhuta vielä täysillä?
   Kiva tosiaan, että löysit blogini :)

   Poista
  2. Olen voinut hyvin! Ja touhutakkin vielä jaksaa..pitää kuitenkin jo vähän varovaisemmin ottaa kun noita harjoitussuppareita meinaa välillä tulla ihan vain sohvalta noustessakin.. :)

   -n-

   Poista
 5. Sinulle on haaste blogissani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Tartun siihen tomerana vielä tällä viikolla :)

   Poista
 6. Ihana masu! Minulla oli aikoinaan myös samanmoinen. Takaa ei näkynyt mitään, mutta edessä oli lopulta sellainen pallo :) Meille kyllä syntyi poika <3 Ystäväni kanssa meillä oli samanlaiset masut ja heille syntyi tyttö.
  Kiva blogi sinulla, kiitos. Tsemppiä viime metreille!
  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja kauniista sanoistasi :). Mukavaa että viihdyt blogini parissa. Aurinkoista päivää :)!

   Poista
 7. Mun maha on enemmän jumppapallon näköinen eli kaiketi sivuille levinnyt ja poika on tulossa mikäli ultraan on uskominen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli eipä taida olla olla kovin evidence based nämä entisajan ennustustavat. Nykyajan ultra paljon varmempi :D

   Poista
 8. Heissan! Itselläni LA 10.1. ja samalla tavalla eteenpäin on "pallollaan" kuin sinulla ja tyttöä ultran mukaan odotellaan. Jotenkin on kyllä ollut poikaolo koko raskauden ajan. Toivotaan nyt kuitenkin että kaikki ostamani pinkit ihanuudet tulevat käyttöön ! -mm-79-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, poika saa vain hyvää itseluottamusta pinkeissä vaatteissaan..ehkä.. :D. Mutta uskotaan nyt kuitenkin ultraan ja siihen tyttölupaukseen.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...