9.12.2013

Hoitolaukku Storksak Elizabeth Camel

Monen pohdinnan jälkeen löysimme vihdoinkin meille sopivimman hoitolaukun. Pienen kurkistuksen näitte valinnastamme tässä aiemmassa postauksessani.

Olin tutkinut ja tuumaillut eri vaihtoehtoja ja hihkaissut Miehelle aina kun silmiini osui jokin sopivan oloinen. Päädyin Mutsis On -blogistin sivuille, missä hän oli pähkäillyt samaisen haasteen parissa. Kiitokset vaan Emilialle; hän oli tehnyt loistavan yhteenvedon kouluarvosanoin muutamasta laukusta :). Luotin Emilian arvosanoihin, sillä häneltä löytyi paljon enemmän kokemusta kuin minulta... Olihan hän jo siinä vaiheessa äiti yhdelle tytön tyllerölle ja pian toisellekin.

Olin päätynyt Bebelanen sivuille jo aiemmin ja verkkokalvoilleni oli jäätynyt tämä kyseinen laukku. Päätös syntyi Googlettamalla laukusta hieman lisää ja katsomalla pari Youtube-videota. Mieskin hyväksyi laukun siltä istumalta, vaikka olisin sen hankkinut anyways ;). Kaiken kukkuraksi ja suureksi ilokseni sain Bebelanesta yhteistyökumppanin :)!

Laukku on muuten voittanut Junior Design palkinnon sen designista, tyylikkyydstä ja laadusta.
Kuva
Muutama tärkeä ominaisuus:
  • Materiaaliltaan laukku on lehmännahkaa, joka vain paranee käytön myötä. Toki laukkua on hyvä huoltaa samalla tavoin kuin muita nahkatuotteita 
  • Metalliosat on valmistettu nikkelistä
  • Olkahihna on pituussäädettävä niin olkakantoon kuin työntöaisapituuteen
  • Laukun ulkopuolella on kaksi taskua ja sisällä peräti kymmenen! 
  • Mukaan tulee pehmustettu vaihtoalusta ja termo-eristetty pullonpidike, joka pitää nesteen lämpimänä tai kylmänä aina 4 tuntiin asti
Kuva

Käyttökokemusta In Action -tyylisesti en vielä voi teille antaa, mutta heti kun rakas tyttäremme saapuu iloksemme, kirjoitan laukusta ja sen käytöstä lisää. Laukku lähtee sairaalaan mukaan ja se pakataan asianmukaisesti :). (Toi mun tukka ei sitten näköjään ole harjasta kuullutkaan...sorry... Sivutukka röyhöttää kuin Röllillä. Mut ei anneta sen haitata, eihän? Heh).

Nyt ei siis muuta kuin toivetta Joulupukille :)!


Vink vink joulupukin pienille apureille; Bebelanessa on nyt jouluale menossa. Alekoodilla JOULU2013 saa 15% alennuksen kaikista tuotteista. Kipinkapin ostoksille! Tästä, kliks, ostoksille :). (Bloggaaja ei saa mainostuloja klikkauksista)

Kuva
Nyt ei tarvitse kuin odotella, että laukku pääsee oikeuksiinsa in action, eikä vain tyhjien vaunujen testiin meidän olohuoneeseen ;).

Iloa viikkoon! Tulisi jo lunta! 

*Yhteistyössä Bebelanen kanssa. Tuote saatu blogin kautta*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...