20.12.2013

Philips Avent Mikrosteriloija

Kävimme reilu viikko sitten ystäväpariskuntamme luona kyläilemässä ja he kehuivat tämän vempeleen maasta taivaisiin. Sillä myyntipuheella rakas Mieheni oli myyty :) ja niin meille saapui tänään tuttien ja pullojen mikrosteriloija.

Olin nimittäin ajatellut ensin, että kiehautan pullot ja tutit tarpeen tullen, mutta ystävämme C:n kommentti oli, että miksi nähdä vaivaa, kun tämä on niin helppoa. Niin, no onhan se helppoa: kansi auki, tasan kaksi desiä vettä, asetin paikoilleen ja pullot / tutit siihen, kansi kiinni ja mikro hurisemaan 2-6 minuuttia (riippuen mikrosi tehosta). Sisältö pysyy steriilinä jopa 24 tuntia.

Kuva
Kuva
Tällainen hankinta nyt uusimpana, Beben tavarataivas vain kasvaa ;). Nooooh, uskon ystäväämme ja arvostan tätä vempelettä niinä kiireisinä hetkinä, kun aika ei tahdo riittää mihinkään.

Onko teillä tällaista tai aiotteko hankkia? 
Olisi mukava kuulla, oliko ostoksemme hitti vai huti :D

8 kommenttia:

 1. Minä ostin, mutta vauva nyt 8 viikkoa enkä vielä ole edes kaivanut kaapista kun keittäminen kuitenkin on niin helppoa. Just tänään kirosin että pitipä mennä ostamaan tollainen paljon kaappitilaa vievä turhake (kun raskaana ollessa tuntui että kaikki vauvaan liittyvä oli pakko saada) Mutta nytpä kaivan esiin ja katson olivatko teidän kaverit oikeassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos kirjoitukseni innostutti sinut kaivamaan härvelin kaapista esiin. Kerropa sitten käyttökokemuksestasi, täällä odottelen mielenkiinnolla :)

   Poista
 2. Meillä on myös olemassa pullosterilisoija mutten ole käyttänyt kertaakaan. Pullosta neiti syö aika harvoin eikä tutti kelpaa joten steriloitavaa on kerralla todella vähän. Alun jälkeen rintakumitkin ovat kaapissa toimettomina. Meillä siis täysi turhake, mutta tilanne voi olla eri sellaisessa perheessä jossa pullorallia on enemmän.

  -JJ-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin; eli jos pulloja on käytössä monia ja tutteja tarvitaan joka huoneessa, voi tämä olla juurikin se "tärkeä päivän pelastus". Ei tarvitse keitellä mitään ja pienikin helpotus arkeen voi olla juuri sen viikon huonoimman päivän ilostuttaja :)

   Poista
 3. En ole tuollaista kokenut tarpeelliseksi, vaikka tyttö on alusta asti ollut korvikkeella. Ensimmäiset kaksi kuukautta keitin pullot jokaisen käytön jälkeen ja sen jälkeen pari kertaa viikossa. En ole myöskään kokenut että ei olisi aikaa keitellä pulloja, ottaen huomioon että olen yksin tytön kanssa ollut hänen syntymästä asti, mutta toisaalta eipä tuollaisesta vekottimesta haittaa ole, kerro sitten ihmeessä oliko hyvä vai huono ostos kun pääset kokeilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itsekin ajattelin (ja taidan ajatella vieläkin, heh) keitellä pulloja ja tuteja kattilassa, mutta kun mies niin innostui (ja kait minä siinä sivussa) asiasta, niin ajattelin että mikä ettei. Tori.fi:n kautta sain steriloijan 15 eurolla, joten investointi ei harmita jos ei tälle käyttöä ole. Kerron sitten myöhemmin oliko hitti vai huti :)

   Poista
 4. Meillä vauva saa vain n. kerran päivässä ruuan pullosta, eikä pullorallia ole siis kauheasti. Mutta tuo steriloija on ollut silti aivan loistava! Ehdottomasti olen suositellut kaikille :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi eli vaikkei tavaraa olisikaan sterilisoitavaksi paljon, on pieni helpotus päivään paikallaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...