11.10.2013

Terveiset pilvien keskeltä

Niin se viikko vierähti aurinkoisessa Benidormissa. Meillä oli oikein mukava reissu. Kun Miehet pelasivat golfia, minä rentouduin kirjan tai urheilun parissa. Kävimme ajelemassa siellä täällä, söimme hyvin ja nautimme kaupungin sykkeestä. Tuli tehtyä muutama harkittu ostoskin, niistä lisää toisessa postauksessa. Löysin nimittäin jotain, mitä olen etsinyt kiivaasti tänä syksynä :)

Onkin hyvä palata kotiin, sillä eihän tällaista herkuttelua kestäisi viikkoa pidempään, heh. Makunystyrät kyllä tykkäisivät, mutta kroppa ei. Kaikki ne croissantit, herkkujälkkärit, kahvikuppi siellä toinen täällä ja aina jotain pientä sen kanssa. Illallisista puhumattakaan. Kävimme Michelin recomendations -paikoissa ja voi tziisus ruoka oli hyvää!

Beben liikkeet ovat alkaneet tuntumaan entistä selkeämmin ja möyrinnän huomaa jo hyvin vatsan päältä. Ihanaa! Aika monet kiinnittivät masuuni huomion, kun itse taas huomioin sen ettei raskaana olevia naisia näkynyt katukuvassa juurikaan. Tsekkasimme Bugisten paikallisen hinnan ja se oli noin tonnin eli viikonlopun aikana teen Hollantiin vaunutilauksen. Ja se upeiden lastenvaatteiden kirjo! Huhhuh! Rakas pienokaisemme sai myös tuliaisia mukaan. Ostimme pienet, punaiset korkokengät (juu, ei ihan heti käyttöön, hahahah), jotka toimittavat koristeen virkaa toistaiseksi.  Mukaan tarttui myös ihana nalle ja mobile esim. vaunuihin tai sängyn reunaan. Ja sitten se upein, eli pieni, kaunis mekko. Se on hänen ensi kesän mallistoonsa tai sitten ristiäisten after partyihin. Laitan näistäkin kuvia myöhemmin.

Niin, meille on tulossa pieni primadonna ballerina. Rakas tyttäremme <3.

Matkaa suunnitteleville ja raskaana oleville kehotan reippaasti lähtemään reissuun. Olin tarkka ruoan kypsyyden suhteen enkä syönyt majoneeseja tms. Kävimme parissa tapaspaikassa, joissa tapakset menivät sitä mukaan, kun niitä tehtiin ja tästä syystä uskalsin nauttia perinteikkäästä Espanjalaisesta snacksistä hyvillä mielin. 


Nyt siis kotiin, lenkille, sauna päälle ja rentoutumaan; terveellisen salaatti-illallisen parissa:)

Kirjoittelen pian lisää. Aurinkoa päiväänne!

1 kommentti:

  1. Kuulostaa ihanan rentouttavalta reissulta! :) Tuliaiskuvia odotellessa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...