25.10.2013

Lounaalla Isossa Omenassa

Ei, en ole tällä kertaa tehnyt elämääni short cuttia ja lähtenyt oikeaan Big Appleen, vaan kävimme Mieheni kanssa lounaalla kauppakeskus Ison Omenan kakkoskerroksessa sijaitsevassa Retro -ravintolassa. En ole käynyt ko. paikassa aiemmin ja sain erittäin onnistuneen kokemuksen paikasta.

Listalla oli vaihtoehtoina niin liha-, kala-, keitto- kuin kasvisruoka ja lisämaksusta sai tilattua esim. pihviannoksen. Salaattipöytä oli oikein kattava. Salaattilehtien lisäksi valittavana oli mm. ananaspaloja, porkkana-/kaalisalaattia, tomaatti ja kurkkua, oliiveja sekä raejuustoa. Leipäpöydästä löytyi niin vaaleaa kuin tummaa patonkia ja ruisleipää. Jälkkärinä oli pääruoasta riippuen joko pelkkä kahvi tai jälkiruoka + kahvi. Keittolounasvaihtoehdossa jälkkärinä oli pannukakku, namnam.

Valitsin maukkaan lohikeiton itselleni ja Mieheni söi pihviannoksen. Lohikeittoni oli erittäin ruokaisa; kyllä kermamaitopohja vaan tekee tehtävänsä :). Ennen pääruokaa söin salaattia, jonka jälkeen pistelin poskeeni lohikeiton ja jälkkäriksi vetelin vielä pannaria (kuva jäi ottamatta siinä makeanhimossa...). Huh huh... oli aika tuhti olotila tämän lounaan jälkeen. Kotiraitilla napsasimme vielä parit asukuvat. Tunikat, sukkikset ja saappaat pelastavat vaatekriisit, mutta kyllä farkutkin vielä kelpaavat. Tukkakriisiä ei sitten selätetäkään ihan näin helpolla... ;)

Karvaliivi on muuten Espanjanreissun tuliaisia. Tykkään siitä todella paljon!

Tykkäättekö muuten itse tunikoista/mekoista sukkisten kera vai oletteko enemmän farkkutyttöjä?
Ja mites äitiys-/raskauspukeutuminen muuten? Tuottaako päänvaivaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...