29.10.2013

Joulu kotona!

Ihanaa! Me ollaan joulu kotona! Sukulaisia on varsin mukava tavata jouluna, mutta näin aikuisiällä, varsinkin perheemme kasvaessa, sitä haluaisi alkaa nauttimaan omista joulurutiineista. Pikkuperheemme viettää siis ensimmäisen joulun omassa kodissa kuusen tuoksussa ja kynttilöiden tunnelmassa. Saan käpertyä Miehen kainaloon sohvalle ja nauttia takkatulen tanssista.

Laskettuun aikaani on jouluna enää kuukausi ja se on yksi syy miksi jäämme tänä vuonna kotiin. Toinen syy taitaa olla tuo edellämainittu oman joulun rakentaminen. Olimme viime jouluaaton sukuloimassa ja ajaa hurautimme kotiin jo joulupäivänä. Oli ihanaa ja rauhoittavaa nauttia omasta joulusta.

Rakastan laittaa joulua. Kimallusta, valoja, kynttilöitä entistäkin enemmän ja kaunista musiikkia taustalla. Viimeistään kuusen tuoksu tuo joulun tunnelman. Ja paketit ;).

Tein vuosi sitten ensimmäistä kertaa ruokapöytäämme Winter Wonderland -aiheisen kattauksen. Mies ja vieraat tykkäsivät kovin. Taidan tehdä samanlaisen tänäkin vuonna. Ensi vuoden kattaus onkin sitten pohdittava uudestaan, kun perheemme liimanäppi on jo taaperovaiheessa, mutta nyt mennään vielä Ihmemaa-teemalla :).

Tänä vuonna joulupöydän menu tulee olemaan meidän näköisemme ja toivoisin sen olevan erittäin kalapainotteinen. Ei perinteisiä laatikoita, vaan jotain muuta. Ja mahdollisimman paljon itse tehtynä.

Mitä suunnitelmia teillä on joululle? Kotona vai sukuloimassa vai molempia sopivassa suhteessa? Entäpä joulumenu? Mitä siihen kuuluu? Olisi kiva saada vinkkejä :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...