22.10.2013

Neuvolassa 26+4

Kävin aamusta neuvolassa. Raskausviikkoja kertynyt jo 26+4. Siis hertsileijaa miten tämä aika rientää! Vastahan oli kesä ja juoksin ampiaisia karkuun :o, hehehehe! Aikalailla kolme kuukautta eräpäivään. Tuntuu ikuisuudelta, mutta nopeasti aika menee kun välissä on itsenäisyyspäivä, joulu ja uusivuosi sekä mun synttärit.

Verenpaine oikein hyvä (107/62), negatiiviset U-prot ja U-gluk, kohdunsuu kiinteä, SF-mitta 24 ja paino noussut maltillisesti (muutos ekaan neuvolaan noin 6 kg). Sain lähetteen sokerirasitukseen, jonka varaan tänään. Nyt jo oksettaa mennä siihen, mutta on erittäin hyvä että näitä asioita seurataan täällä meillä. Tyttö kasvaa keskikäyrillä ja vaikka lääkäri sanoi että tässä vaiheessa ihan turha arvioida syntymäpainoa ei hän usko, että monster-kokoista tyttöä on odotettavissa :).

Olen jaksanut edelleen todella hyvin. Kommentoin lääkärille mahani "suuruutta" ja hän hymyili ja sanoi, että siro vatsa sinulla on... Aijaa. Ja itse olen pitänyt mahaani todella isona :D... Onhan tämä iso muutos omaan kehonkuvaan, kun muutamassa kuukaudessa painoa kertyy todella paljon. Mutta siis; jokaisen painonnousu on niin henkilökohtainen asia ja toiset taas eivät kertakaikkiaan voi liikkua ollenkaan :(.

Hiki- ja sykeliikun päivittäin 30-40 minuuttia. Ensin crossarilla 15 minuutin lämmittely ja siitä lihaskunnon pariin. Liityin www.babyfit.fi -sivustolle, jossa aika kivoja jumppaohjeita kotijumpparille. Siellä on myös muuta palvelutarjontaa saatavilla. Suosittelen kurkkaamaan! Syön monipuolisesti ja muutaman tunnin välein ettei jo normaalistikin droppaava verensokerini saa mieltäni horjumaan liikaa. Onneksi Mieheni osaa vuosien kokemuksella seurata, jos äänenvoimakkuutani muuttuu tai alan kommentoimaan asioita kärkkäästi... tällöin onkin löydettävä kahvila tai ravintola ja rouvalle ruokaa.

Hyvin siis voidaan, tyttö meuhkaa pitkin päivää; varsinkin silloin kun soitan hänelle musiikkia. Genre on aina Adelesta ja Sinatrasta Kissiin ja Skid Rowiin unohtamatta vauvamusiikkia jota varten latasin pari appsia iTunesista :).

Loppuun vielä pari kuvaa teksteineen vanhemmuudesta. Näitä kauniita sanontoja tulee myös Bebemme huoneeseen <3


Kuva
KuvaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...