27.10.2013

Hunter Regent Savoy - Hankintalistan kärkipäässä

Jälleen jäi ostamatta ne kumisaappaat. Tai noh, eihän se vieläkään myöhäistä ole, varsinkin jos nämä vesisateet jatkuvat. Mieheni osti minulle valkoiset Nokian saappaat pari vuotta sitten, kun muutimme nykyiseen kotiimme. Saappaat palvelevat erittäin hyvin pihahommissa, muttei ne ole chick-tyylikkäät-citysaappaat. Varsinkin kun värinä ei ole enää se valkoinen, vaan harmaa jota ilahduttaa niin ruohonvihreä kuin puunruskea värimaailma ;).

Olin jo kerran ostanut UK:sta Hunterit, mutta tilauksessa sattui jotain ihan outoa, enkä koskaan saanut pakettia kotiin asti. Höh. Rahat onneksi sain takaisin. Nyt sitten uusi yritys.

Monen pohdinnan ja muutaman sovituksen jälkeen päädyin edelleenkin mustiin Hunterien Regent Savoy -saappaisiin niiden tyylikkyyden vuoksi. Ei perushuntereissakaan mitään vikaa ole, mutta jotenkin nämä ovat enemmän itseni näköiset saappaat. Kunhan Bebemme kasvaa ja möyrin hänen kanssaan puistojen ja pihamme lammikoissa, hankin näiden rinnalle Nokian turvalliset HAI-saappaat. Menevät ulkonäöllisesti paremmin ulkoilupuvun kanssa :).

Kuva

Like Mother-Daughter-Style. Me like!

Kuva
KopKop ruudun toiselle puolelle! Oletteko enemmän peruskumppari-ihmisiä vai ei kumppareita laisinkaan? Onko teillä tätä ko. Hunterien mallia kaapissanne? 

3 kommenttia:

 1. Postauksestasi innoittuneena aloin itsekin harkitsemaan kumisaappaiden hankintaa, edelliset kumisaappaat olen omistanut ala-asteella. :-) Tsekkasin myös Hunterit mutta päädyin aivan ihaniin Ted Bakereihin. Ja nyt kun vihdoin sain ne, ilma on mitä parhain. Eiköhän niille kuitenkin vielä käyttöä.

  -JJ-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että uudet menopelit löytyivät. Millaiset Bakerit hankit? Ko. merkillä on kyllä tosi kivannäköisiä saappaita :). Ja kuule, varmasti ilmat muuttuvat..ei tarvitse katsoa kuin eiliseen... Saisi tulla lunta jo, niin hieman tuo tummuus kirkastuisi :)

   Poista
  2. Ostin lilat Fesat, aivan ihanat! Ja viikonloppuna pääsee varmasti jo vaunuilemaan saappaat jalassa, jos ennusteita uskoo. :)

   Lunta saisi kyllä ehdottomasti jo tulla, sillekin kelille odottavat uudet kengät. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...